Προτεινόμενα

Σέντρα στο Confederations Cup με πολλά ειδικά στοιχήματα από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

Ένα χρόνο πριν από το Μουντιάλ ξεκινάει στη Ρωσία το Confederations Cup. Οι αγώνες του θα διεξαχθούν από τις 17 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου σε Μόσχα, Αγία Πετρούπολη, Καζάν και Σόσι

Οι οχτώ ομάδες που παίρνουν μέρος είναι η Ρωσία (διοργανώτρια Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018), η Γερμανία (νικήτρια Παγκοσμίου Κυπέλλου), η Πορτογαλία (κάτοχος Euro), η Χιλή (νικήτρια Κόπα Αμέρικα), το Μεξικό (νικητής Β. και Κ. Αμερικής), το Καμερούν (νικητής Κόπα Άφρικα), η Αυστραλία (νικήτρια Ασιατικού Κυπέλλου) και η Νέα Ζηλανδία (νικήτρια Ωκεανίας). Έχουν χωριστεί σε δύο ομίλους των τεσσάρων ομάδων. Στον πρώτο όμιλο παίρνουν μέρος η Ρωσία, η Πορτογαλία, το Μεξικό και η Νέα Ζηλανδία και στο δεύτερο η Γερμανία, η Χιλή, το Καμερούν και η Αυστραλία. Στα ημιτελικά θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για όλους τους αγώνες τουConfederations Cup. Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, σε ειδικά στοιχήματα για το σύνολο των γκολ, το ακριβές σκορ, το ημίχρονο-τελικό, τα κόρνερ , την πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, το συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο γκολ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, το αποτέλεσμα και το ακριβές σκορ του πρώτου ημιχρόνου, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x