Προτεινόμενα

Σήμερα θα διεκδικήσουμε χρήματα στο ιπποδρομιακό στοίχημα από τον ιππόδρομο MAISONS LAFFITTE!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά! Πριν περάσουμε στο ιπποδρομιακό κουπόνι της ημέρας με τις ξένες διαδρομές, να ενημερώσουμε το φίλιππο κοινό πως την Μ. Τετάρτη 12/4/2017 έχουμε ένα εξαιρετικό Ελληνικό πρόγραμμα 7 ιπποδρομιών στο Μαρκόπουλο με την κλασική ιπποδρομία του Κυπέλλου Ταχύτητος (μια από τις πιο σημαντικές ιπποδρομίες της χρονιάς) να κλέβει τα φώτα της ημέρας! Λεπτομέρειες βέβαια καθώς και προγνωστικά για το Ελληνικό πρόγραμμα, θα έχουμε την Μ. Τετάρτη το μεσημέρι!

Πάμε στα σημερινά τώρα. Με 21 ιπποδρομίες παρουσιάζεται το σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ αφού το πρόγραμμα από την Ν. Αφρική ακυρώθηκε, (5 ιπποδρομίες) λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν εκεί από νωρίς το πρωί!

Έτσι λοιπόν θα εστιάσουμε στην Γαλλία σήμερα και στον ιππόδρομο του MAISONS LAFFITTE (Μεσόνς Λαφίτ) μιας και εκεί διεξάγονται οι πιο ποιοτικές διαδρομές της ημέρας με χρηματικά έπαθλα που ξεκινάνε από τα 30.000€ και φτάνουν ακόμα και τα 80.000€. Καταλαβαίνουμε όλοι πως όσο πιο πλούσιο είναι το χρηματικό έπαθλο για τον νικητή ίππο, τόσο πιο μεγάλο είναι και το κίνητρο της κατάκτησης της νίκης!

Με κωδικό ιπποδρομίας τον 019 και με ώρα έναρξης τις 16:20 θα επιλέξουμε το παιχνίδι του ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο) αλλά και το παιχνίδι του ΔΙΔΥΜΟΥ (να βρούμε δηλαδή τα δυο πρώτα άλογα της άφιξης, ανεξαρτήτου σειράς). Για το ΓΚΑΝΙΑΝ λοιπόν επιλέγουμε τους ίππους με τον αριθμούς 6 και 1 (παίζουμε δυο επιλογές δηλαδή) και για το ΔΙΔΥΜΟ επιλέγουμε το ίππο με τον αριθμό 6 ως βάση και μετά τους ίππους με αριθμό 1-7-4.

Με κωδικό ιπποδρομίας τον 023 και με ώρα έναρξης τις 17:55 επειδή είναι μια πολύ δύσκολη διαδρομή σε προγνωστικά, επιλέγουμε το παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ (δηλαδή να βρούμε τον νικητή ίππο και τίποτα άλλο) επιδιώκοντας σε περίπτωση που επιβεβαιωθούμε, να πάρουμε τουλάχιστον τρεις φορές επάνω στα χρήματα μας! Οι επιλογές μας εδώ θα είναι για την κατάκτηση της νίκης οι ίπποι με τους αριθμούς 6-8-5.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x