Προτεινόμενα

Στην Μεγάλη Βρετανία παρά το BREXIT, θα ψάξουμε ευκαιρίες για καλά κέρδη στις σημερινές ιπποδρομίες

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Πριν περάσουμε στο ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα για σήμερα, να σας ενημερώσουμε πως την Παρασκευή 31/3/2017 έχουμε Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο με ένα πρόγραμμα 6 ιπποδρομιών, με ώρα έναρξης τις 15:30 ενώ ξεχωρίζει η διαδρομή του ΤΡΟΠΑΙΟΥ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΣ. Πέμπτη και Παρασκευή θα πούμε πολλά περισσότερα!

Με 28 ιπποδρομίες παρουσιάζεται το σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στις αλλοδαπές διαδρομές! Τρεις χώρες και σήμερα, Ν. ΑΦΡΙΚΗ – ΓΑΛΛΙΑ –ΑΓΓΛΙΑ με χαρακτηριστικό της ημέρας να είναι η δυσκολία των προγνωστικών σχεδόν παντού!

Εμείς παρά την επίσημη κατάθεση του BREXIT την σημερινή ημέρα, θα επιμείνουμε Βρετανικά στα προγνωστικά μας για σήμερα!

Να υπενθυμίσουμε πως νωρίτερα είχαμε ξεκινήσει τα προγνωστικά μας από την ιπποδρομία με κωδικό 026 και με ώρα έναρξης τις 17:20 που αφορούσε τον ιππόδρομο του LINGFIELD PARK (ΛΙΝΓΚΦΙΛΝΤ ΠΑΡΚ). Είχαμε επιλέξει το παιχνίδι του ΤΡΙΚΑΣΤ (δηλαδή να βρούμε τα τρία πρώτα άλογα της άφιξης με συγκεκριμένη σειρά) με νικητή ίππο τον αριθμό 2 και πίσω του στην άφιξη τους ίππους 6-5-7. Να πούμε λοιπόν πως η άφιξη εδώ έγινε 2-6-5 το προγνωστικό μας επιβεβαιώθηκε και η απόδοση ήταν της τάξης του 6,20€ στο ένα ευρώ στοιχηματισμού!

Για τους βραδινούς τώρα τύπους, θα πάμε στην ιπποδρομία με κωδικό 038 και ώρα έναρξης τις 22:25 και αφορά τον ιππόδρομο του KEMPTON PARK (ΚΕΜΠΤΟΝ ΠΑΡΚ). Εδώ έχουμε επιλέξει να πάμε με παιχνίδι ΦΟΡΚΑΣΤ (δηλαδή να βρούμε τα δυο πρώτα άλογα της άφιξης με συγκεκριμένη σειρά).

Είναι μια διαδρομή όπου δεν έχει ξεκάθαρο φαβορί και κυνηγάμε καλές αποδόσεις! Η πρώτη μας λοιπόν επιλογή είναι να κερδίσει ο ίππος με τον αριθμό 4 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με τους αριθμούς 8 και 6 και η δεύτερη επιλογή μας θα είναι να κερδίσει ο ίππος με τον αριθμό 8 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με τους αριθμούς 4 και 6.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x