Προτεινόμενα

Στο «κόκκινο» το ενδιαφέρον για τις 6 Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο

Μπορεί να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

Έρχεται το 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ – Εφέτος θα σπάσουν όλα τα ρεκόρ

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες στο Μαρκόπουλο για τη μεγάλη γιορτή των ιπποδρομιών. Την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017, πραγματοποιείται το 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ, η κούρσα της χρονιάς με τα καλύτερα καθαρόαιμα άλογα.

Μετά το περυσινό ντέρμπι, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, όλοι αναμένουν με ανυπομονησία την εφετινή διοργάνωση. Εκτός από τις θεαματικές ιπποδρομίες, όσοι βρεθούν στο Μαρκόπουλο θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία με happenings, live μουσική και πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Το 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για έναν επιπλέον λόγο: Ο αναβάτης Μιχάλης Ξυνός, που με τον ίππο Μέντωρ αναδείχθηκε πέρυσι μεγάλος νικητής, ισοφάρισε το ρεκόρ των 6 επιτυχιών σε ντέρμπυ που κρατούσε από το 1980 ο θρυλικός τσάμπιον τζόκεϋ Βαγγέλης Κεράτσας, ο επονομαζόμενος και «στρατηγός». Έτσι, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην κούρσα της 5ης Ιουλίου για το εάν θα «γραφτεί» το ιστορικό ρεκόρ.

Επιβεβαιώθηκε πριν λίγο στο Ελληνικό πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο, αυτό που λέγαμε το μεσημέρι και πριν την έναρξη του! Ότι δηλαδή ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και αναμένονταν μεγάλες αποδόσεις σχεδόν σε όλα τα είδη του στοιχήματος!

Στην 2η ιπποδρομία του προγράμματος σημειώθηκε τζακ-ποτ στο παιχνίδι του ΤΕΤΡΑΠΛΟΥ (να βρούμε δηλαδή τα 4 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά) με αποτέλεσμα 4.200 ευρώ να μεταφερθούν και να μοιραστούν τελικά στην 3η ιπποδρομία του προγράμματος!
Στην ίδια ιπποδρομία, το παιχνίδι του ΤΡΙΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 3 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά) έδωσε απόδοση 1.591,00€ με κόστος το 1 ευρώ σε όποιον στοιχημάτισε σωστά!

Μεγάλες αποδόσεις είχαμε και στα απλά παιχνίδια όπως αυτό του ΔΙΔΥΜΟΥ (να βρούμε δηλαδή τα δυο πρώτα άλογα της άφιξης ανεξαρτήτου σειράς) με αποκορύφωμα την 4η ιπποδρομία του προγράμματος όπου ο νικητής ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ με τον δεύτερο στην άφιξη ΡΑΣ ΑΛ ΜΑΛ έδωσαν απόδοση 60,12€ σε στοιχηματισμό του 1 ευρώ!

Τέλος, τα 4.200 ευρώ που έδωσε το δημοφιλές ΣΚΟΡ 6 στην απόδοση του 1 ευρώ στοιχηματισμού, καταδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι οι Ελληνικές ιπποδρομίες έχουν πολύ μεγάλες αποδόσεις και κερδίζουν όλο και περισσότερους φιλίππους αφού τόσο το θέαμα όσο και οι στοιχηματικές αποδόσεις στο Μαρκόπουλο, χτυπάνε κόκκινο ανεξαρτήτου θερμοκρασίας της εποχής!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για αύριο Παρασκευή 30/6/2017 το μεσημέρι μεταξύ 3 και 3 και μισή με αναφορά και προγνωστικά της εκπομπής μας στο ξένο ιπποδρομιακό κουπόνι!

Μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.horseraces.gr για πολλές και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις ιπποδρομίες και το ιπποδρομιακό στοίχημα!

Μπορεί να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια ενώ για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να δούνε από κοντά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας εξασφαλίζουν δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο από τον σταθμό του Μετρό στο Κορωπί!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x