Προτεινόμενα

Στον ιππόδρομο της Αγγλίας εστιάζουμε το ενδιαφέρον μας στο ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία της ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Mε 26 ιπποδρομίες μας υποδέχεται σήμερα το ιπποδρομιακό κουπόνι της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ με διαδρομές από το εξωτερικό! Θα υπενθυμίσουμε για μια ακόμα φορά πως η θυγατρική εταιρία της ΟΠΑΠ ΑΕ έχει επιτύχει στρατηγικής σημασίας εμπορικές συμφωνίες και στις τρεις χώρες (Ν. Αφρική – Γαλλία – Αγγλία) με τους αντίστοιχους εκεί διοργανωτές ώστε ο παίκτης από την Ελλάδα να συμμετέχει ‘’στους κουμπαράδες’’ των αντίστοιχων χωρών!

Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως αποκτούν πολύ μεγαλύτερη αξία οι αποδόσεις στο ιπποδρομιακό στοίχημα αφού είναι ένα παιχνίδι που είναι αμοιβαίο και όχι προκαθορισμένο, άρα εξαρτάται από τον τζίρο του στοιχήματος! Επειδή λοιπόν και στις τρεις χώρες αυτές διεξάγονται τεράστιοι τζίροι στο ιπποδρομιακό στοίχημα, αμέσως ο παίκτης στην Ελλάδα αποκτά μεγάλο πλεονέκτημα στις αποδόσεις που διεκδικεί!

Μεγάλες εκπλήξεις και τεράστιες οι αποδόσεις στο σημερινό πρόγραμμα της Νοτίου Αφρικής! Αποκορύφωμα πριν λίγη ώρα και στον κωδικό ιπποδρομίας 024 ήταν το παιχνίδι του ΤΕΤΡΑΠΛΟΥ (να βρούμε με την ακριβή σειρά τα 4 πρώτα άλογα της άφιξης) όπου σε στοίχημα του 1 ευρώ, η απόδοση ήταν 11.363,10 ευρώ για όποιον είχε μαντέψει σωστά τα τέσσερα πρώτα άλογα!

Για τους πιο βραδινούς, θα περάσουμε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και με κωδικό διαδρομής τον 033 και με ώρα έναρξης τις 19:20. Εδώ έχουμε επιλέξει να παίξουμε παιχνίδι ΦΟΡΚΑΣΤ (δηλαδή να βρούμε τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με την ακριβή σειρά τερματισμού μεταξύ τους). Εδώ λοιπόν επιλέγουμε να κερδίσει ο αριθμός 4 και πίσω του να τερματίσουν ένας εκ των ίππων με αριθμό 1 – 9- 10.

Να ενημερώσουμε τους φίλιππους παίκτες πως αυτή την εβδομάδα θα έχουμε Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο την Παρασκευή 31/3/2017 με ένα πρόγραμμα 6 ιπποδρομιών. Λεπτομέρειες θα έχουμε μεσοβδόμαδα για το πρόγραμμα αυτό.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία της ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x