Προτεινόμενα

Στον ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο διεξάγεται ένα πρόγραμμα 7 εξαιρετικά αμφίρροπων διαδρομών!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Ιπποδρομιακός πυρετός στο Μαρκόπουλο – Το ΣΚΟΡ 6 μοιράζει τουλάχιστον 20.000 ευρώ

Ένα από τα καλύτερα προγράμματα των τελευταίων μηνών, με επτά κούρσες, περιμένει τους λάτρεις τους ιπποδρομιών σήμερα Σάββατο 13 Μαΐου 2017 στις 16:30 στο Μαρκόπουλο!

Στην 5η κούρσα θα αναμετρηθούν στα 1.800 μέτρα μερικά από τα δυνατότερα άλογα, ενώ στην 6η κούρσα θα δώσουν σκληρή μάχη φοράδες που ήδη έχουν σημειώσει νίκες στην Ελλάδα και σήμερα για πρώτη φορά ‘’συναντιούνται’’ στην ίδια διαδρομή!

Η ιπποδρομιακή ημέρα εκτός από πλούσιο θέαμα έχει και μεγάλα κέρδη για τους παίκτες του στοιχήματος. Το δημοφιλές ΣΚΟΡ 6 αναμένεται να μοιράσει τουλάχιστον 20.000 ευρώ σε όσους βρουν τον πρώτο νικητή σε έξι ιπποδρομίες του ελληνικού προγράμματος.

Τα προγνωστικά μας για σήμερα αφορούν 2 ιπποδρομίες του Ελληνικού προγράμματος, ώρα να πάρετε στυλό και χαρτί οι φίλοι των ιπποδρομιών και να σημειώσετε!

Στην 2η ιπποδρομία του προγράμματος (17:00) επιλέγουμε το παιχνίδι του ΦΟΡΚΑΣΤ (δηλαδή να βρούμε τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Θα στοιχηματίσουμε για νικήτρια την πρωτοεμφανιζόμενη στην Ελλάδα ΙΜΠΕΡΙΑΛ ΣΙΤΥ (5) η οποία κατάγεται από ένα εξαιρετικό γενεαλογικό δέντρο ενώ έχει ήδη διακρίσεις στο εξωτερικό! Για την δεύτερη θέση πίσω της θα επιλέξουμε μια εκ των φοράδων ΠΡΙΜ ΕΝΤ ΠΡΟΠΕΡ (8) ΟΛΙΑΝΝΑ (7) και ΙΟΥΛΙΕΤΑ (6).

Στην 6η ιπποδρομία του προγράμματος (19:00) επιλέγουμε και το παιχνίδι του ΦΟΡΚΑΣΤ και πάλι και ας ρισκάρουμε λόγω του εξαιρετικά αμφίρροπου της διαδρομής! Επιλέγουμε για νικήτρια την ΠΟΣΤΜΠΑΓΚ (4) και πίσω της να έρθει στην δεύτερη θέση της άφιξης θα επιλέξουμε μια εκ των φοράδων ΠΡΙΝΣΕΣ ΜΟΜΟΚΑ (3) ΟΝΟΡΑΜΠΛ (7).

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 45 λεπτά από τις 15:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 21:00.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x