Προτεινόμενα

Τα footshirts είναι τα μπλουζάκια που θέλεις

Όταν το ποδόσφαιρο- και προσφάτως το μπάσκετ- συναντούν την έμπνευση, την καλλιτεχνία και το χιούμορ, τότε είσαι σίγουρα στα Footshirts, τα μπλουζάκια που έγιναν ιδέα.

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε κουραστεί με αδιάφορες στάμπες σε μπλουζάκια τα οποία έχουν το σήμα μιας ομάδας, το όνομά της ή αυτό κάποιου παίκτη. Σχέδια που όταν τα συναντήσεις στον δρόμο σου, τα προσπερνάς καθώς δεν έχουν να σου "πουν" τίποτα. Κάτι τέτοιο όμως που δεν συμβαίνει όταν βρεθείς με κάποιον που φοράει ένα από τα 153 σχέδια των Footshirts. Σε αυτή την περίπτωση το βλέμμα σου θα πέσει αυτόματα πάνω στη δημιουργία!

Για του λόγου το αληθές…

inner

Ναι, γιατί μιλάμε για δημιουργία και συγκεκριμένα ένα μέρος όπου το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ γίνονται σχέδιο, ατάκα και έμπνευση! Αν θέλεις απλά να φορέσεις ένα μπλουζάκι με τα χρώματα της ομάδας σου, μπορείς να προσπεράσεις τα Footshirts. Αν θέλεις να είσαι ένας απλός πελάτης, μπορείς να κλικάρεις σε άλλη ιστοσελίδα. Αν όμως θέλεις να αγοράσεις μπλουζάκια, hoodies και posters για να δηλώσεις το τι είσαι, μέσα από αυτά που φοράς, έλα στα Footshirts!

inner

Εκτός από ένα μπλουζάκι με τα χρώματα της ομάδας σου όμως, μπορείς ακόμα να βρεις και τη στάμπα με τον οίκο που υποστηρίζεις στο Game Of Thrones ή ακόμα καλύτερα με όλους τους οίκους μαζί…. Άλλο επίπεδο….

inner

Στη συγκεκριμένη γωνιά του ίντερνετ το ποδόσφαιρο αντιμετωπίζεται ως θρησκεία η οποία έχει τις δικές της θεότητες. Εδώ για παράδειγμα θα βρεις τον Μαραντόνα ως ψηφιδωτό εικόνισμα. Πώς θα μπορούσες διαφορετικά να απεικονίσεις την 'La Gloria de D10S';

inner

Στα Footshirts όμως δεν υπάρχουν απλά ομάδες και θρυλικοί παίκτες. Δεν περιορίζονται μόνο σε κλαμπ και παίκτες, αλλά έχουν ειδικές κατηγορίες που θα σε... κολλήσουν όταν τις δεις. Στα 'Football Cult' θα βρεις την καλύτερη ενδεκάδα με τα πιο περίεργα κουρέματα 'Barber Shop FC' ή την 11άδα με τους πιο σκληρούς των γηπέδων, την 'Punks FC'.

Από τα αγαπημένα μας είναι κι αυτό….

inner

Στα 'Movie related' η τέχνη του κινηματογράφου και της τηλεόρασης συναντά το ποδόσφαιρου ενώ στα 'Viva La Revolucion' φιλοξενούνται σχέδια για τους ρομαντικούς του αθλήματος.

Όπως αυτό….

inner

Πρόσφατα μάλιστα τα Footshirts επεκτάθηκαν και στο μπάσκετ με τα Ηoopshirts, εκεί όπου θα συναντήσεις μύθους του αθλήματος. Ενώ υποδέχθηκαν και τα μπλουζάκια slim fit, ιδανικά το δικό μας, ελληνικό καλοκαίρι!

Μία βόλτα στο footshirts.com αρκεί για να σε πείσει ότι δεν πρόκειται για μία ακόμα ιστοσελίδα η οποία πουλάει μπλουζάκια, hoodies και posters αλλά για μία ολόκληρη φιλοσοφία. Για ένα μέρος όπου οι ποδοσφαιρόφιλοι (και όχι μόνο πλέον) μπορούν να ντυθούν με τα εικονίσματα της ιστορίας του αθλήματος.

Ανεξαρτήτως του αθλήματος που σ’ αρέσει να παρακολουθείς, στο Footshirts.com θα βρεις το μπλουζάκι που θα σου ταιριάζει… Όπως το πάντα επίκαιρο με την Εθνική ομάδα μπάσκετ του ‘87

inner

Και σε πολλές περιπτώσεις σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή, αφού οι special offers έχουν εμπλουτιστεί και με αρκετά δημοφιλή σχέδια!
Και το καλύτερο; Τα Footshirts δεν μένουν στάσιμα αλλά ανανεώνονται συνεχώς!

Δείτε τη γκάμα με τα νέα σχέδιά τους τα οποία μπορείτε να τα αποκτήσετε με αντικαταβολή για όλη την Ελλάδα, όπως και τις 153 δημιουργίες που υπάρχουν στο Footshirts.com. Και ειδικά για τους αναγνώστες του sport-fm.gr, τα πιο cult ποδοσφαιρικά μπλουζάκια, προσφέρουν ένα εκπτωτικό κουπόνι 20%! Μπείτε τώρα στο Footshirts.com, κάντε την παραγγελία σας, βάλτε στο checkout τον εκπτωτικό κωδικό κουπονιού: «sportfm» και κάντε τις αγορές σας με 20% έκπτωση! Η έκπτωση του 20% ισχύει και για τα special offers, πράγμα που σημαίνει ότι για μερικά σχέδια αγγίζει το 35%!"

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x