Προτεινόμενα

Τα ιπποδρόμια των LEOPARDSTOWN & ASCOT θα συγκεντρώσουν όλα τα βλέμματα των φιλίππων

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

Πριν περάσουμε να δούμε το ιπποδρομιακό κουπόνι του Σαββάτου 9/9/2017 ας κάνουμε μια ανασκόπηση του Ελληνικού προγράμματος που έγινε την Παρασκευή και έχει αφήσει ‘’ανοιχτούς λογαριασμούς’’ για την επόμενη Παρασκευή 15/9/17:

Τζακ –ποτ σε ΣΚΟΡ 6 και στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ την ερχόμενη Παρασκευή 15/9 στο Μαρκόπουλο!

Με εντυπωσιακές αφίξεις αλλά και αποδόσεις, ολοκληρώθηκε η δεύτερη Ελληνική ιπποδρομιακή συγκέντρωση της νέας ιπποδρομιακής σαιζόν, την Παρασκευή 8/9/17 και λίγο μετά τις 8 το βράδυ! Οι διαδρομές ήταν πολυπληθείς στην πλειοψηφία τους και πραγματικά σε κάποιες αφίξεις, οι φωτογραφίες του φώτο-φίνις έδειχναν σαν σε ταυτόχρονη άφιξη τα άλογα που πάλευαν για την νίκη ξεσηκώνοντας το φίλιππο κοινό που είχε στοιχηματίσει!

Σε κάποιες διαδρομές κέρδισαν ενδεδειγμένα άλογα, σε 2 διαδρομές όμως κέρδισαν άλογα σχετικά αουτσάιντερ με αποτέλεσμα να σημειωθεί τζακ-ποτ στο δημοφιλέστατο παιχνίδι του ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή τους νικητές σε 6 διαδοχικές προκαθορισμένες διαδρομές) και να έχει στον κουμπαρά του για την επόμενη Ελληνική συγκέντρωση το ποσό των 17.100,00€ αλλά να έχει τζακ-ποτ και το παιχνίδι του ΤΕΤΡΑΠΛΟΥ (να βρούμε τα 4 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά) έχοντας πλέον στον κουμπαρά του το ποσό των 5.500€ για την επόμενη Παρασκευή 15/9.

Και δεν τελείωσαν εδώ ‘’τα τρελά λεφτά’’ που είχαν σήμερα οι Ελληνικές ιπποδρομίες! Όποιος μάντεψε σωστά το ΣΚΟΡ 4 (να βρούμε δηλαδή τους 4 νικητές ίππους σε διαδοχικές προκαθορισμένες διαδρομές) με στοιχηματική μονάδα το ένα ευρώ, πήρε απόδοση 11.906,25€.

Νομίζουμε πως δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα την επόμενη Ελληνική ιπποδρομιακή συγκέντρωση στο Μαρκόπουλο την ερχόμενη Παρασκευή 15/9/2017 γιατί όπως διαπιστώνετε τόσο σε θέαμα όσο και σε αποδόσεις, οι Ελληνικές ιπποδρομίες δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα μεγάλα Ευρωπαϊκά ιπποδρόμια!


Να ευλογήσουμε και εμείς λίγο τα γένια μας εδώ όπου πέρασαν και οι δυο προτάσεις μας στις Ελληνικές ιπποδρομίες που σας είπαμε νωρίς το μεσημέρι και πριν την έναρξη του προγράμματος! Και στις δυο περιπτώσεις πήραμε μια απόδοση γύρω στα 5 στο 1 και αν μη τι άλλο, ελπίζουμε να βοηθήσαμε στο λεγόμενο ‘’χαρτζιλίκι σας’’ από το ιπποδρομιακό στοίχημα!

Περνάμε τώρα στο σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι! Με 30 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα το κουπόνι της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ από τις χώρες της Αγγλίας, της Ιρλανδίας, και της Ν. Αφρικής! Τα φώτα της ημέρας πέφτουν επάνω σε 2 ιπποδρομία! Αυτό του ASCOT από την Αγγλία που διεξάγονται διαδρομές με χρηματικά έπαθλα της τάξης των 100.000€ και αυτό του LEOPARDSTOWN από την Ιρλανδία με χρηματικά έπαθλα που φτάνουν και το 1.200.000€ για τον νικητή ίππο! Ναι καλά ακούσατε, δεν είναι λάθος το ποσό!

Πάρτε στυλό και χαρτί να σημειώσετε τις τρεις προτάσεις που σας έχουμε για σήμερα ώστε να σας κρατήσουν σε ιπποδρομιακό ενδιαφέρον σχεδόν όλο το απόγευμα του Σαββάτου!

Κωδικός ιπποδρομίας 026 με ώρα έναρξης τις 17:55 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του ASCOT. Επιλέγουμε το στοίχημα του ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε για νικητή ίππο έναν εκ των αριθμών 7-8-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 032 με ώρα έναρξης τις 19:35 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του LEOPARDSTOWN. Επιλέγουμε το στοίχημα του ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε για νικητή ίππο έναν εκ των αριθμών 11/3/4.
Κωδικός ιπποδρομίας 036 με ώρα έναρξης τις 20:45 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του LEOPARDSTOWN και πάλι. Επιλέγουμε το στοίχημα του ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε για νικητή ίππο έναν εκ των αριθμών 7-9-3.
Και οι 3 διαδρομές είναι πολύ δύσκολες σε προγνωστικά, είναι εξαιρετικά υψηλό το ποιοτικό επίπεδο των διαγωνιζόμενων ίππων, κυνηγάμε αρκετά δυνατές αποδόσεις σε περίπτωση που δικαιωθούμε!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια ενώ για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να δούνε από κοντά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας εξασφαλίζουν δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο από τον σταθμό του Μετρό στο Κορωπί!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x