Προτεινόμενα

Θα βρεθούν νικητές στο ΣΚΟΡ 6 μέσα από τον λασπώδη στίβο ή θα πάμε σε νέο τζακ-ποτ;

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23/12/2017 ΚΑΙ ΜΕ ΤΖΑΚ-ΠΟΤ ΣΤΟ ΣΚΟΡ 6

Τελευταίο Ελληνικό πρόγραμμα πριν την γιορτή των Χριστουγέννων σήμερα Σάββατο 23/12/2017 στο Μαρκόπουλο με έναρξη στις 3 το μεσημέρι! .

Χθες Παρασκευή δεν μπόρεσε να διεξαχθεί το Ελληνικό πρόγραμμα λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και έτσι μεταφέρθηκε η διεξαγωγή του για σήμερα Σάββατο! Δεν αλλάζει κάτι από το Ελληνικό πρόγραμμα που κρατάτε ήδη στο χέρι σας από εχθές, παρά μόνο η ώρα έναρξης του προγράμματος και φυσικά η ημέρα που άλλαξε σε Σάββατο!

Με τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 6 (να βρούμε δηλαδή τους 6 νικητές ίππους σε διαδοχικές διαδρομές) που αναμένεται να μοιράσει πάνω από 45.000€ στους νικητές, ανοίγει η ιπποδρομιακή συγκέντρωση των 6 διαδρομών σήμερα Σάββατο στις 3 το μεσημέρι και είναι ευνόητο πως το ΣΚΟΡ 6 ξεκινάει από την πρώτη ιπποδρομία! Το πρόγραμμα έχει κορυφαίο στοιχηματικό ενδιαφέρον μιας και απουσιάζει το λεγόμενο ‘’άχαστο άλογο’’ της ημέρας από όλες τις διαδρομές!

Ένας καταλυτικός παράγοντας σήμερα Σάββατο 23/12/2017 για το Ελληνικό πρόγραμμα θεωρούμε πως θα είναι και ο καιρός! Έντονα λασπώδης στίβος, πολλά μποφόρ που επηρεάζουν έντονα τα άλογα στην τελική ευθεία, Σαφώς λοιπόν και η μελέτη του προγράμματος πρέπει να έχει υπόψη της και αυτά τα χαρακτηριστικά μιας και υπάρχουν άλογα που αρέσκονται σε τέτοιου είδους καιρικές συνθήκες αλλά υπάρχουν και άλογα που δεν ευνοούνται καθόλου!

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά.

Πάρτε τώρα στυλό και χαρτί οι φίλοι και οι φίλες της εκπομπής ώστε να σημειώσετε τις προτάσεις μας για το ιπποδρομιακό στοίχημα:
2η ιπποδρομία, Μαρκόπουλο, σήμερα Σάββατο 23/12/2017 με ώρα έναρξης τις 15:30. Επιλέγουμε στοίχημα ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Επιλέγουμε για νικητή ίππο τον ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ (8) και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων ΤΣΙΦ ΟΦ ΣΤΑΦ(7) –ΠΑΜΠΛΟ(2). Πάμε δηλαδή με δυο επιλογές και ελπίζουμε να περάσει η πιο αουτσάιντερ!

3η ιπποδρομία, Μαρκόπουλο, με ώρα έναρξης τις 16:00. Επιλέγουμε στοίχημα το ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς ακριβή σειρά). Επιλέγουμε ένας εκ των δυο ίππων να είναι σίγουρα ΜΠΑΪ ΔΕ ΛΟ (3) και ο άλλος ίππος να είναι ένας εκ των ΜΟΥΝΕΕΜΠ(2) – ΝΤΙΒΑΊΝ ΠΡΙΝΣ(4) – ΣΕΦΕΡΝΤΣ ΜΠΟΥΣ(6) Πάμε δηλαδή και εδώ με τρεις επιλογές και ελπίζουμε να περάσει η πιο αουτσάιντερ!

Να σας ευχηθούμε και εμείς από εδώ την ιπποδρομιακή μας ενότητα Καλά Χριστούγεννα σε εσάς και τις οικογένειες σας με υγεία και καλά κέρδη! Ενημέρωση για τις ιπποδρομίες καθώς και προγνωστικά θα έχουμε πάλι για εσάς την Πέμπτη 28/12/2017 λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x