Προτεινόμενα

Θα δούμε «μάχη για την νίκη» στην 5η ιπποδρομία το Σάββατο στο Μαρκόπουλο;

Με 6 ιπποδρομίες μας υποδέχεται σήμερα Σάββατο 18-3-2017 ο ιππόδρομος στο Μαρκόπουλο και με ώρα έναρξης του προγράμματος στις 13:30.

Με 6 ιπποδρομίες μας υποδέχεται σήμερα Σάββατο 18-3-2017 ο ιππόδρομος στο Μαρκόπουλο και με ώρα έναρξης του προγράμματος στις 13:30. Χαρακτηριστικό της ημέρας είναι πως τουλάχιστον στις μισές διαδρομές υπάρχει το λεγόμενο μεγάλο φαβορί! Αυτό θα βοηθήσει –κυρίως-τους παίκτες του ΣΚΟΡ 6 (που μοιράζει σε κάθε συγκέντρωση πάνω από 20.000€ στους νικητές ) να έχουν σε αυτές τις διαδρομές ως επιλογή «το άλογο βάση», και να ψάξουν στις υπόλοιπες διαδρομές την πιθανή έκπληξη ώστε να πληρωθούν παραπάνω απόδοση στο ΣΚΟΡ 6.

Τα φώτα της ημέρας πάντως σήμερα πέφτουν επάνω στην 5η ιπποδρομία του προγράμματος με ώρα έναρξης τις 15:30 και με την ονομασία Έπαθλο St. Patrick’s Day Trophy.

Eδώ, 7 καθαρόαιμοι αρσενικοί ίπποι από 3 ετών και άνω, θα διεκδικήσουν την νίκη στην απόσταση των 1.575 μέτρων με χρηματικό έπαθλο για τον ιδιοκτήτη του ίππου που θα κερδίσει, τα 10.000€! Είναι μια διαδρομή εξαιρετικά αμφίρροπη και αναμένεται να έχουμε μια πολύ εντυπωσιακή τελική ευθεία!

Το προγνωστικό μας για σήμερα θα αφορά την 1η ιπποδρομία του προγράμματος που ξεκινάει στις 13:30. Προτείνουμε το παιχνίδι ΦΟΡΚΑΣΤ έχοντας επιλέξει τον ίππο ΛΑΟΥΡΑΜΑΝ (αριθμός 4) για την νίκη και στην δεύτερη θέση να τερματίσει μια εκ των ΑΣΤΥΔΑΜΕΙΑ (αριθμός 1) ΟΛΙΑΝΝΑ (αριθμός 5) και ΤΣΟΤΤΟ (αριθμός 7) .

Μπορεί να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία της ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια ενώ για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να δούνε από κοντά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας εξασφαλίζουν δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο από τον σταθμό του Μετρό στο Κορωπί!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x