Προτεινόμενα

Θα «κλείσουν» τα εισιτήρια για τους ομίλους ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός;

Πολλά ειδικά και συνδυαστικά στοιχήματα από το Πάμε Στοίχημα για τα παιχνίδια ΠΑΟΚ-Μπενφίκα και Μπέρνλι-Ολυμπιακός.

Ο ΠΑΟΚ πήρε πολύτιμη ισοπαλία 1-1, στη Λισαβόνα, από τη Μπενφίκα κι έκανε το πρώτο βήμα, για την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League. Στο αυριανό παιχνίδι, το οποίο θα ξεκινήσει στις 22:00, στο κατάμεστο γήπεδο της Τούμπας, χρειάζεται τη νίκη, ή ισοπαλία χωρίς τέρματα, για να πάρει το εισιτήριο.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 3-1 τη Μπέρνλι, στο «Γ. Καραϊσκάκης», στον πρώτο αγώνα, για τα play off του Europa League κι έβαλε τις βάσεις για την είσοδό του στους ομίλους. Την Πέμπτη, στις 21:45, δίνει τον αγώνα ρεβάνς, στο Turf Moor, με στόχο να μείνει αήττητος, ενώ παίρνει το εισιτήριο ακόμη κι αν χάσει με 1 γκολ διαφορά.

Οι αγώνες ρεβάνς του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Θα καταφέρουν να «κλείσουν» τα εισιτήρια για τους ομίλους των Κυπέλλων Ευρώπης;

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΚΟΡΝΕΡ

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια ΠΑΟΚ-Μπενφίκα και Μπέρνλι-Ολυμπιακός.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στην πρόκριση, το λεπτό του πρώτου γκολ, τη διαφορά νίκης, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, την ομάδα που θα σκοράρει πρώτη σε συνδυασμό με το τελικό αποτέλεσμα, το ημίχρονο με τα υψηλότερο σκορ του αγώνα και των δύο ομάδων, τα κόρνερ των δύο ομάδων στον αγώνα και στο πρώτο ημίχρονο, το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τον νικητή των κόρνερ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία του αγώνα, του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, τη νίκη με μηδέν παθητικό, τον παίκτη που θα πετύχει το πρώτο γκολ, το οποιοδήποτε γκολ και το τελευταίο γκολ.

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΟΚ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Για το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Μπενφίκα προσφέρονται, από το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ και τα ακόλουθα τρία συνδυαστικά στοιχήματα:

- Ο Πρίγιοβιτς να σκοράρει 1ος και ακριβές σκορ 2-1 και ο ΠΑΟΚ Over 4,5 κόρνερ στον αγώνα.
- Ο ΠΑΟΚ Over 0,5 γκολ στο 1ο ημίχρονο και ο ΠΑΟΚ να κερδίσει με ακριβώς 1 γκολ διαφορά και ο ΠΑΟΚ Over 2,5 κόρνερ στο 1ο ημίχρονο.
-Ισοπαλία στο 1ο ημίχρονο και να σκοράρουν και οι 2 ομάδες στο 2ο ημίχρονο και Over 9,5 κόρνερ στον αγώνα.

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΠΕΡΝΛΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρία συνδυαστικά στοιχήματα, προσφέρει το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ και για τον αγώνα Μπέρνλι-Ολυμπιακός:

-Ο Χριστοδουλόπουλος να σκοράρει στον αγώνα και να σκοράρουν και οι 2 ομάδες στο 1ο ημίχρονο και Over 4,5 κόρνερ στο 1ο ημίχρονο.
-Ο Φορτούνης να σκοράρει 1ος και ο Ολυμπιακός να κερδίσει τον αγώνα και ο Ολυμπιακός Over 4,5 κόρνερ στον αγώνα.
-Ισοπαλία στο 1ο ημίχρονο και να σκοράρουν και οι 2 ομάδες στο 2ο ημίχρονο και Over 10,5 κόρνερ στον αγώνα.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, στους αγώνες ΠΑΟΚ-Μπενφίκα, Μπέρνλι-Ολυμπιακός και σε όλα τα ματς των Κυπέλλων Ευρώπης, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν cash-out, να κλείνουν δηλαδή τα στοιχήµατα, πριν από τη διευθέτηση των επιλογών τους, τόσο για παιχνίδια, που έχουν παίξει πριν την έναρξη τους (pre-game), όσο και σε live αγώνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x