Προτεινόμενα

Την μερίδα του λέοντος έχει η Νότιος Αφρική στο ιπποδρομιακό πρόγραμμα της Παρασκευής

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

Με 33 ιπποδρομίες παρουσιάζεται το ιπποδρομιακό πρόγραμμα των αλλοδαπών ιπποδρομιών της Παρασκευής 8/12/17.

Η Νότιος Αφρική συμμετέχει σε αυτό με 2 ιπποδρόμια και η Αγγλία και Γαλλία συμμετέχουν η κάθε μια με έναν ιππόδρομο. Τα πιο υψηλά χρηματικά έπαθλα της ημέρας για τους νικητές ίππους υπάρχουν στο πρόγραμμα της Γαλλίας όπου διεξάγονται διαδρομές εμποδίων.

Την μερίδα του λέοντος έχει σήμερα η Ν.Αφρική στο κουπόνι και με τα ιπποδρόμια των FAIRVIEW & GREYVILLE. Tην σκυτάλη προς το βραδάκι παίρνει η Αγγλία με ένα πρόγραμμα πολύ δύσκολο σε προγνωστικά και με τουλάχιστον 4-5 άλογα σε κάθε διαδρομή να θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάκτηση της νίκης!

Πάρτε στυλό και χαρτί οι ενδιαφερόμενοι ώστε να σημειώσετε τις προτάσεις της εκπομπής μας για τις βραδινές ιπποδρομίες του προγράμματος των αλλοδαπών ιπποδρομιών.

Κωδικός ιπποδρομίας 041 με ώρα έναρξης τις 21:45. Βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY στο πρόγραμμα της Αγγλίας. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της διαδρομής) Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 12-8-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 042 με ώρα έναρξης τις 22:15. Βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY και πάντα στο πρόγραμμα της Αγγλίας.

Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της διαδρομής) Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 6-2-5.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x