Προτεινόμενα

Την μερίδα του λέοντος στο ιπποδρομιακό κουπόνι έχουν η Αγγλία και η Ν. Αφρική

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Πριν περάσουμε στο σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι, να σας ενημερώσουμε πως το Σάββατο 20/5/2017 έχουμε ένα εξαιρετικό Ελληνικό πρόγραμμα 7 διαδρομών στο Μαρκόπουλο με ώρα έναρξης τις 16:30.

Οι αποδόσεις στην τελευταία Ελληνική συγκέντρωση ήταν κάτι παραπάνω από ‘’πλούσια σε αποδόσεις’’ για τους παίκτες με αποκορύφωμα το δημοφιλές παιχνίδι του ΣΚΟΡ 6 (δηλαδή να βρούμε τους 6 νικητές ίππους σε προκαθορισμένες διαδρομές) σε όποιον στοιχμάτισε σωστά, με κόστος στοιχήματος το 1 ευρώ, έδωσε απόδοση τα 12.500€

Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα καθώς και τις προτάσεις μας για το Ελληνικό πρόγραμμα, θα ακούσετε στις συνδέσεις μας το πρωί και το μεσημέρι, το Σάββατο 20/5/17.

Με 29 ιπποδρομίες παρουσίαζεται το κουπόνι της Παρασκευής 19/5/2017 της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ. Ουσιαστικά ''το μοιράζονται μεταξύ τους'' η Αγγλία και η Ν. Αφρική με την Γαλλία να έχει μια ελάχιστη συμμετοχή με τρεις διαδρομές!

Για μια ακόμα ημέρα ο ιππόδρομος του ΥΟRK στην Αγγλία συγκεντρώνει τις πιο ποιοτικές διαδρομές αυτή την εβδομάδα ενώ στην Ν. Αφρική έχουμε ένα πρόγραμμα από 2 ιπποδρόμια και άκρως τζογαδόρικα αφού πολλά άλογα σχεδόν σε κάθε διαδρομή εδώ φαίνονται να παίζονται αρκετά, και αναμένονται υψηλές αποδόσεις σε όλα τα είδη του στοιχήματος!

Για την απογευματινή & βραδινή ζώνη έχουμε επιλέξει τρεις προτάσεις για το ιπποδρομιακό στοίχημα, δυο από την Νότιο Αφρική και μια από την Αγγλία.

Με κωδικό διαδρομής 032 και ώρα έναρξης τις 20:35 η πρόταση μας αφορά το παιχνίδι ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Επιλέγουμε λοιπόν για νικητή ίππο τον αριθμό 5 και πίσω του να τερματίσει ένα από τα άλογα με αριθμό 1-2-4.

Με κωδικό διαδρομής 036 και με ώρα έναρξης τις 21:45 η πρόταση μας αφορά το παιχνίδι ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Επιλέγουμε λοιπόν για νικητή ίππο τον αριθμό 1 και πίσω του να τερματίσει ένα από τα άλογα με αριθμό 2-3-6.

Τέλος, με κωδικό διαδρομής 037 και με ώρα έναρξης τις 21:55 η πρόταση μας αφορά το παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας) και επιλέγουμε για νικητή, έναν εκ των ίππων με αριθμό 13-8-5.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x