Προτεινόμενα

Το FCB ESCOLA SOCCER CAMP έρχεται επίσημα για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Το FCB Escola Soccer Camp, το επίσημο camp ποδοσφαίρου της FC Barcelona, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να ανακαλύψει και να καλλιεργήσει νέα ταλέντα!

Το Camp απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από 6 μέχρι 18 ετών και θα διοργανωθεί σε 5 πόλεις της Ελλάδας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ξάνθη, Αθήνα, Πάτρα, Βόλο και Θεσσαλονίκη.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν με τις μεθόδους της πιο επιτυχημένης ομάδας του κόσμου υπό την καθοδήγηση προπονητών της FC Barcelona και να μάθουν μερικά από τα μυστικά που εφαρμόζουν ο Messi, ο Neymar, ο Iniesta και οι υπόλοιποι διάσημοι ποδοσφαιρικοί αστέρες. Επιπλέον, θα αξιολογηθούν από τους πλέον ειδικούς παγκοσμίως, καθώς θα διδαχθούν τις αρχές και τις αξίες της FC Barcelona, που είναι ο σεβασμός, η προσπάθεια, η φιλοδοξία, η ομαδική εργασία και η ταπεινότητα.Τα camps βασίζονται σε τρεις τομείς: τεχνική, τακτική και εκπαίδευση.

Η FCB Escola διατηρεί 17 διεθνή σχολεία όπου έχει εκπαιδεύσει 30.000 παιδιά, ενώ κάθε χρόνο διοργανώνονται 120 Camps σε όλο τον κόσμο. Φέτος το καλοκαίρι, 5 από αυτά θα διοργανωθούν στην Ελλάδα, στις εξής πόλεις:

• Ξάνθη: από 4 μέχρι 8 Ιουλίου, και από 11 μέχρι 15 Ιουλίου
• Αθήνα: από 18 μέχρι 22 Ιουλίου, και από 25 μέχρι 29 Ιουλίου
• Πάτρα: από 1 μέχρι 5 Αυγούστου
• Βόλος: από 8 μέχρι 12 Αυγούστου
• Θεσσαλονίκη: από 16 μέχρι 20 Αυγούστου, και από 22 μέχρι 26 Αυγούστου

Το πρόγραμμα οργανώνεται και υλοποιείται εξ’ ολοκλήρου από 3 προπονητές και τον τεχνικό διευθυντή υποδομών της FC Barcelona με 3 Έλληνες προπονητές της επιλογής τους και περιλαμβάνει τεχνική αξιολόγηση, 2 προπονήσεις διάρκειας 1,5 ώρας καθημερινά, προβολή βίντεο και πολλά άλλα. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος παρέχεται πιστοποιητικό παρακολούθησης από την FCB Escola.

Για περισσότερες πληροφορίες, αναλυτικό πρόγραμμα και κρατήσεις στο Camp επισκεφθείτε το www.fcbarcelonacamps.gr ή καλέστε στο 2310 300 009 ή/και στο 6937849231.

Γίνεται μέλη στην σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι: https://www.facebook.com/FCBCampGREE

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x