Προτεινόμενα

Το ενδιαφέρον στο ιπποδρομιακό πρόγραμμα στρέφεται στις κούρσες εμποδίων της Γαλλίας

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

Πριν περάσουμε στο σημερινό πρόγραμμα των αλλοδαπών ιπποδρομιών, να σας ενημερώσουμε πως αύριο Παρασκευή 1/12/17 και με ώρα έναρξης τις 18:00 θα διεξαχθεί στο Μαρκόπουλο ένα άκρως ενδιαφέρον Ελληνικό πρόγραμμα 8 ιπποδρομιών! Λεπτομέρειες για αυτό θα έχετε αύριο το μεσημέρι στην σύνδεση μας λίγο μετά τις 3 μαζί και με τις προτάσεις μας.

Με 31 ιπποδρομίες παρουσιάζεται το ξένο ιπποδρομιακό σήμερα Πέμπτη 30/11/17 με τα φώτα της ημέρας να πέφτουν –κυρίως-επάνω στην Γαλλία και τον ιππόδρομο της AUTEUIL όπου διεξάγονται ιπποδρομίες εμποδίων. Εδώ σήμερα συγκεντρώνονται πρωτοκλασάτοι αναβάτες και άλογα του είδους και τα χρηματικά έπαθλα φτάνουν σήμερα ακόμα και τις 105.000€ για τον νικητή ίππο!

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα έχουμε μόνο επίπεδες διαδρομές και με τις Αγγλία, Ν.Αφρική και Γαλλία να συμμετέχουν με ένα ιπποδρόμια κάθε μια, πέραν βέβαια αυτόν της AUTEUIL που αναφερθήκαμε πιο πάνω. Πάρτε στυλό και χαρτί οι ενδιαφερόμενοι φίλοι της εκπομπής ώστε να σημειώσετε τις προτάσεις μας για την βραδινή ζώνη και θα αφορούν την Αγγλία.

Να πούμε ότι βρισκόμαστε σε μεγάλη εδώ στην εκπομπή μας στα προγνωστικά, πέρασαν και οι δυο προτάσεις μας το μεσημέρι, όπως πέρασαν και όλες οι προτάσεις μας την Δευτέρα που μας πέρασε! Ελπίζουμε σε ανάλογο σερί!

Κωδικός ιπποδρομίας 040 με ώρα έναρξης τις 21:45 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του NEWCASTLE και με διαδρομές επίπεδες. Επιλέγουμε το είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής αυτής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 7-2-9.

Κωδικός ιπποδρομίας 041 με ώρα έναρξης τις 22:15 βρισκόμαστε πάντα στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του NEWCASTLE και με διαδρομές επίπεδες. Επιλέγουμε το είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής αυτής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 5-8-2.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια ενώ για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να δούνε από κοντά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας εξασφαλίζουν δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο από τον σταθμό του Μετρό στο Κορωπί!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x