Προτεινόμενα

Το ιπποδρομιακό φεστιβάλ του Doncaster δεσπόζει σήμερα με χρηματικά έπαθλα που φτάνουν τα 700.000€!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 8 το βραδάκι της Παρασκευής 15/9/2017 η Ελληνική ιπποδρομιακή συγκέντρωση στο Μαρκόπουλο που παρουσίαζε τεράστιο στοιχηματικό ενδιαφέρον λόγω –κυρίως-του τζακ-ποτ που υπήρχε στο ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή τους νικητές 6 διαδοχικών ιπποδρομιών) όπου έφτασε να μοιράσει στους νικητές κοντά στα 60.000 ευρώ!

Ημέρα των φαβορί μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η ιπποδρομιακή συγκέντρωση και τουλάχιστον για το ΣΚΟΡ 6 δύσκολα υπήρξε παίκτης που να μην πληρώθηκε! Ακόμα και έτσι όμως, τα χρήματα που έδωσε ήταν πολύ καλά αφού με στοιχηματική μονάδα το ένα ευρώ, ο νικητής πήρε 687,45 ευρώ! Εάν αναλογιστούμε ότι σε καμία διαδρομή δεν κέρδισε αουτσάιντερ άλογο, θα μπορούσαμε να πούμε πως μιλάμε και για μεγάλη απόδοση!

Στα χαρακτηριστικά της ημέρας ήταν οι 2 νίκες που σημείωσαν τα άλογα της οικογένειας Μελισσανίδη οι ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ και ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ με την μπλούζα των AEGEAN STABLES και προπόνησης της Ειρήνης Κεράτσα, ενώ και ο ίππος ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ ιδιοκτησίας κ. Στ. Γκέντσικα και προπόνησης Αλίκης Καβρουλάκης κατέκτησε μια από τις σημαντικές διαδρομές της ημέρας!

Ο μεγαλύτερος οίκος δημοπρασιών καθαρόαιμων ίππων οι TATTERSALLS ήταν το τιμώμενο πρόσωπο εάν μπορούμε να το πούμε έτσι της ημέρας αφού κάθε διαδρομή, ήταν αφιερωμένη με κάποιο ονομαστικό έπαθλο στον εν λόγω οίκο! Εκ μέρους της τεράστιας αυτής εταιρίας μοιράστηκαν εκπτωτικά κουπόνια στους ιδιοκτήτες των νικητών ίππων της ημέρας που έφταναν τα 2000€ και τα 2.500€ ώστε να τα χρησιμοποιήσουν σε μελλοντικές δημοπρασίες!

Mε 28 ιπποδρομίες παρουσιάζεται το κουπόνι του Σαββάτου 16/9/17 της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ. Δεσπόζει το ιπποδρομιακό φεστιβάλ του DONCASTER στην Αγγλία με πολύ υψηλού επιπέδου διαδρομές και με χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους που ξεκινάνε από τις 70.000€ και φτάνουν έως και τα 700.000€! Για τους λάτρεις του αθλήματος, νομίζουμε ότι είναι ένα υπέρ-θέαμα που δεν πρέπει να χάσετε!

Πάρτε στυλό και χαρτί να σημειώσετε τις προτάσεις της εκπομπής μας για το ιπποδρομιακό στοίχημα που αφορούν το συγκεκριμένο φεστιβάλ:

Κωδικός διαδρομής 020 με ώρα έναρξης τις 16:25, βρισκόμαστε στο DONCASTER στην Αγγλία. Επιλέγουμε το στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε να περάσει πρώτος το φίνις της διαδρομής ένας εκ των ίππων με αριθμό 2-3-6.

Κωδικός διαδρομής 023 με ώρα έναρξης τις 17:00, βρισκόμαστε στο DONCASTER στην Αγγλία. Επιλέγουμε το στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε να περάσει πρώτος το φίνις της διαδρομής ένας εκ των ίππων με αριθμό 6-1-7.

Κωδικός διαδρομής 026 με ώρα έναρξης τις 17:35, βρισκόμαστε στο DONCASTER στην Αγγλία. Επιλέγουμε το στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε να περάσει πρώτος το φίνις της διαδρομής ένας εκ των ίππων με αριθμό 3-1-4.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια ενώ για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να δούνε από κοντά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας εξασφαλίζουν δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο από τον σταθμό του Μετρό στο Κορωπί!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x