Προτεινόμενα

Το ιπποδρομιακό κουπόνι έχει χρώμα... Γαλλικό και θα εστιάσουμε στο στοίχημα Γκανιάν!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Πριν περάσουμε στο ιπποδρομιακό κουπόνι της Δευτέρας 15/5/2017 θα κάνουμε μια μικρή αναφορά στο Ελληνικό πρόγραμμα του Σαββάτου 13/5 που διεξήχθη στο Μαρκόπουλο!

Για μια ακόμα φορά, το ΣΚΟΡ 6 μοίρασε χιλιάδες ευρώ στους νικητές! Συγκεκριμένα, όποιος στοιχημάτισε σωστά και βρήκε τους 6 νικητές στις αντίστοιχες διαδρομές, με κόστος στοιχήματος το 1 ευρώ, πήρε μια απόδοση της τάξης των 12.500 ευρώ! Είχαμε πει πως ήταν ένα από τα πιο αμφίρροπα προγράμματα της χρονιάς μέχρι τώρα, και οι νικητές δικαιώθηκαν με πολύ μεγάλες αποδόσεις!

Στην καλύτερη διαδρομή της ημέρας (5η ιπποδρομία) δυο από τα καλύτερα άλογα που έχουν περάσει ποτέ από τις Ελληνικές ιπποδρομίες, ο ΤΟΥΝΤΟΡ ΕΜΠΑΪΑΡ και ο ΜΠΑΜΠΟΥΡ έδωσαν μάχη σε όλη την τελική ευθεία κεφάλι με κεφάλι, και με νικητή για ελάχιστο επάνω στο φώτο φίνις τον ΤΟΥΝΤΟΡ ΕΜΠΑΪΑΡ. Έχει ανέβει εξαιρετικά το επίπεδο των Ελληνικών ιπποδρομιών και πλέον το ιπποδρομιακό στοίχημα μοιράζει πολύ καλά χρήματα, αλλά δίνει και ένα εντυπωσιακό θέαμα στους φίλους του αθλήματος!

Με αρκετά μεγάλο ιπποδρομιακό κουπόνι ξεκινάει η εβδομάδα μας στο ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα! Σε 30 διαδρομές -όλες επίπεδες- καλούμαστε να στοιχηματίσουμε σήμερα με την Γαλλία να έχει το μεγαλύτερο μερτικό στο κουπόνι και μάλιστα με 2 ιπποδρόμια.

Η Νότιος Αφρική εμφανίζεται με ''τον αγαπημένο ιππόδρομο'' των Ελλήνων, αυτόν του FLAMINGO PARK ενώ η Αγγλία συμμετέχει με λίγες διαδρομές, όμως έχουν μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον!

Σήμερα ''το μυστικό'' σε όλο το πρόγραμμα είναι το παιχνίδι του ΓΚΑΝΙΑΝ! Πολυπληθείς και δύσκολες διαδρομές σε προγνωστικά, πολλές οι διαδρομές, το συγκεκριμένο είδος στοιχήματος εάν σήμερα μας δικαιώσει στις περισσότερες διαδρομές, μπορεί στο τέλος της ημέρας να μας έχει δώσει ένα καλό ταμείο! Πάρτε λοιπόν στυλό και χαρτί να σημειώσετε.

Με κωδικό ιπποδρομίας 034 και ώρα έναρξης 20:20 βρισκόμαστε στην Aγγλία και τον ιππόδρομο του WINDSOR. Επιλέγουμε το παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά το πρώτο άλογο στην άφιξη της κούρσας). Στοιχηματίζουμε για νικητή, έναν εκ των ίππων με αριθμό 4-3-1

Με κωδικό ιπποδρομίας 038 και ώρα έναρξης 21:20 βρισκόμαστε πάντα στην Aγγλία και στον ιππόδρομο του WINDSOR και επιλέγουμε το παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ και πάλι! Στοιχηματίζουμε για νικητή, έναν εκ των ίππων με αριθμό 5-7-2

Τέλος, με κωδικό ιπποδρομίας 040 και ώρα έναρξης 22:20 και πάλι στην Aγγλία και τον ιππόδρομο του WINDSOR επιλέγουμε το παιχνίδι ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά ). Στοιχηματίζουμε για νικητή τον ίππο με τον αριθμό 2 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 5-8-1.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x