Προτεινόμενα

Το ιπποδρομιακό μενού της Δευτέρας έχει από όλα - Με παιχνίδι γκανιάν θα πάμε κυρίως!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

Καλή εβδομάδα! Πριν περάσουμε να δούμε το σημερινό –ξένο-ιπποδρομιακό κουπόνι, να σας ενημερώσουμε πως για την Παρασκευή 29/9/2017 και το ελληνικό πρόγραμμα, συμπληρώθηκαν 6 ιπποδρομίες!

Το Ελληνικό ιπποδρομιακό πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον ενώ όσοι μπορείτε, σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα να επισκεφτείτε τον Ελληνικό ιππόδρομο και να ζήσετε από κοντά μοναδικές εμπειρίες!

Έχουμε τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή τους 6 νικητές ίππους σε ισάριθμες διαδοχικές ιπποδρομίες) το οποίο αναμένεται να μοιράσει πάνω από 65.000,00€ στους νικητές! Επίσης, θα διεξαχθεί μια από τις καλύτερες κλασικές διαδρομές της χρονιάς –αυτή του Κυπέλλου της Φιλίππου Ενώσεως Ελλάδος- όπου θα διαγωνιστούν από τα καλύτερα άλογα του Ελληνικού ιπποδρόμου στα 1.575 μέτρα!

Πάμε τώρα στα σημερινά! Με 29 ιπποδρομίες παρουσιάζεται το σημερινό κουπόνι της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ με την Γαλλία και την Ν. Αφρική να έχουν την μερίδα του Λέοντος σε αυτό, ενώ η Αγγλία συμμετέχει με πολύ λίγες διαδρομές!

Συγκεκριμένα, έχουμε 9 διαδρομές από την Ν. Αφρική, 15 διαδρομές από την Γαλλία και 2 ιπποδρόμια εκεί, και 5 διαδρομές από την Αγγλία! Έχουμε διαδρομές επίπεδες, έχουμε όμως και διαδρομές τροτ και τροτ με αμαξίδια για τους λάτρεις του είδους! Όσον αφορά τις πιο ποιοτικές διαδρομές της ημέρας βάση των χρηματικών επάθλων για τους νικητές ίππους, αυτές συγκεντρώνονται κυρίως στην Γαλλία!

Πάρτε στυλό και χαρτί οι ενδιαφερόμενοι ώστε να σημειώσετε τις προτάσεις μας για την απογευματινή ζώνη που αφορούν ιπποδρομίες τροτ με αμαξίδια!

Κωδικός ιπποδρομίας 038 με ώρα έναρξης τις 21:40 βρισκόμαστε στην Γαλλία και στον ιππόδρομο του LA CROISE – LAROCHE και επιλέγουμε το στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Επιλέγουμε για νικητή έναν εκ των ίππων με αριθμό 11-1-12.

Κωδικός ιπποδρομίας 039 με ώρα έναρξης τις 22:05 βρισκόμαστε στην Γαλλία και στον ιππόδρομο του LA CROISE – LAROCHE και επιλέγουμε το στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Επιλέγουμε για νικητή έναν εκ των ίππων με αριθμό 8-11-5.

Καλή τύχη στις επιλογές σας, ανανεώνουμε το ιπποδρομιακό μας ραντεβού για την Πέμπτη το μεσημέρι λίγο μετά τις 3.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια ενώ για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να δούνε από κοντά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας εξασφαλίζουν δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο από τον σταθμό του Μετρό στο Κορωπί!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Αυτή την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου έρχεται για πρώτη φορά το ΣΚΟΡ 4 σε ξένες ιπποδρομίες με πριμοδοτούμενο τζακποτ 5.000€! Άρα το ποσό αυτό θα προστεθεί σε όσα χρήματα παιχτούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα Ιπποδρομίες μπορούν να διεκδικήσουν μεγάλα ποσά αν προβλέψουν σωστά το νικητή στις παρακάτω 4 ιπποδρομίες με κωδικούς: 019 (DURBANVILLE) – 020 (REDCAR)– 021 (GOODWOOD) – 022 (DURBANVILLE)

Ώρα έναρξης της πρώτης ιπποδρομίας του ΣΚΟΡ 4: 16:20

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x