Προτεινόμενα

Το ΚΥΠΕΛΛΟ ΗΝΙΟΧΟΥ στο Μαρκόπουλο συναγωνίζεται σε αγωνία τον ποδοσφαιρικό τελικό!

Μπορεί να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

Με ένα πρόγραμμα 6 ιπποδρομιών εξαιρετικού στοιχηματικού ενδιαφέροντος μας υποδέχεται σήμερα ο Ελληνικός ιππόδρομος στο Μαρκόπουλο! Σαφώς και τα φώτα της ημέρας πέφτουν επάνω στην πέμπτη ιπποδρομία του προγράμματος όπου διεξάγεται η κλασική διαδρομή του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΗΝΙΟΧΟΥ.

Η συγκεκριμένη διαδρομή παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον σήμερα για πολλούς λόγους! Πρώτα από όλα δείχνει εξαιρετικά αμφίρροπη, σίγουρα το χρηματικό έπαθλο των 16.000€ και σε αυτή την εποχή που βιώνει όλη η Ελλάδα μόνο μικρό δεν το λες, ενώ για κάποια άλογα η κούρσα αυτή αποτελεί και μια ''μίνι πρόβα'' για το Ελληνικό ντέρμπι!

Πέρα από αυτή την διαδρομή βέβαια, έχουμε και άλλες διαδρομές που αναμένεται να δώσουν και θέαμα και αποδόσεις! Δεν υπάρχει άλογο ''μπετόν'' στην σημερινή συγκέντρωση στο οποίο μπορείς να στηριχτείς -έστω-και ως στάνταρ επιλογή για το ΣΚΟΡ 6! Έχουμε μάλιστα την αίσθηση πως σήμερα θα δούμε εντυπωσιακές αφίξεις και ''μεγάλες μάχες'' στην τελική ευθεία!

Άλλο χαρακτηριστικό της ημέρας είναι πως σήμερα στον στίβο στο Μαρκόπουλο θα δούμε πολλά άλογα ''ντίβες'' που είτε απόκτησαν τον τίτλο αυτό με τις πρώτες τους εμφανίσεις στο Μαρκόπουλο, είτε ''τα συνόδευε'' από το εξωτερικό που ήρθαν! Γενικά σήμερα στο Μαρκόπουλο υπάρχει ''υψηλό επίπεδο'' στις περισσότερες διαδρομές από άλογα που θα κάνουν καριέρα δυνατή στις ιπποδρομίες!

Όπως πάντα, στο ΣΚΟΡ 6 οι παίκτες μπορούν να διεκδικήσουν τουλάχιστον 20.000 ευρώ, την κάθε ημέρα, βρίσκοντας τον πρώτο νικητή στις έξι ιπποδρομίες του ελληνικού προγράμματος.

Την Παρασκευή 5/5/2017 η συγκέντρωση στο Μαρκόπουλο παρ’ ότι δεν είχε μεγάλες εκπλήξεις, μοίρασε και πάλι χρήματα! Το ΣΚΟΡ 6 με μόνο ένα άλογο μέσα το οποίο ήταν σχετικά αουτσάιντερ, έδωσε στους νικητές με στο ποσό του 1 ευρώ, μια απόδοση 2.543 ευρώ!

Η δική μας στοιχηματική πρόταση αφορά την τέταρτη ιπποδρομία του προγράμματος (15:00) όπου διαγωνίζονται Φοράδες 3 ετών και άνω, και μάλιστα κάποιες από αυτές είναι και πολύ ακριβά αγορασμένες από το εξωτερικό! Θα προτείνουμε λοιπόν το παιχνίδι του ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Επιλέγουμε λοιπόν για νικήτρια φοράδα την ΟΝΟΡΑΜΠΛ(5) και πίσω της να τερματίσει στην δεύτερη θέση μια εκ των ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ(4) και ΣΚΑΪ ΜΠΑΛΛΕΡΙΝΑ(7).

Μπορεί να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια ενώ για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να δούνε από κοντά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας εξασφαλίζουν δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο από τον σταθμό του Μετρό στο Κορωπί!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x