Προτεινόμενα

Το μοναδικό event του ΣΠΟΡ FM 94,6 και της Anytime από την Αυτοκίνηση Fisikon 2017

Για δύο ώρες ο ΣΠΟΡ FM 94,6 εξέπεμπε ζωντανά από το εντυπωσιακό περίπτερο της Anytime στην έκθεση «Αυτοκίνηση Fisikon 2017».

Ψυχαγωγία και ασφάλεια για δύο ώρες.... Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 η Anytime, η πρώτη direct ασφάλιση ένωσαν τις δυνάμεις τους. Ο Αντώνης Καρπετόπουλος και ο Σταύρος Χονθροθύμιος έδωσαν το «παρών» στο εντυπωσιακό περίπτερο της εταιρείας στην έκθεση «Αυτοκίνηση Fisikon 2017» στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας από τις 12:00 μέχρι και τις 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, με τον ΣΠΟΡ FM να μεταδίδει ζωντανά το πρόγραμμά του.

inner

inner

Οι ακροατές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις καινοτόμες υπηρεσίες της Anytime, και τα προγράμματα ασφάλισης που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου οδηγού.

inner

inner

Ανάμεσα στα προϊόντα το πρωτοποριακό «Buy The Mile», το μοναδικό πρόγραμμα ασφάλισης με βάση τα χιλιόμετρα που διανύει το όχημα.

inner

Οι δύο παραγωγοί του ΣΠΟΡ FM 94,6 συζήτησαν με τον επικεφαλής της Anytime, Πάνο Κούβαλη, για τις υπηρεσίες και ενημερώθηκαν για τον πρωτοποριακό κόσμο της 24ωρης εξυπηρέτησης της Anytime και των πολλαπλών λύσεων που δίνονται μέσα από τις τεχνολογικές εφαρμογές, όπως επιβεβαιώνει και η προτίμηση περισσοτέρων από 300 χιλιάδες πελατών της Anytime.







inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x