Προτεινόμενα

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου να είσαι στο Ραντεβού

Tο Σάββατο 18 Νοεμβρίου, Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 και η ΑΝΥΤΙΜΕ, η 1η direct ασφάλιση, σε προσκαλούν σε ένα 2ωρο live radio show στην έκθεση αυτοκίνησης, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας.

Tο Σάββατο 18 Νοεμβρίου, Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 και η ΑΝΥΤΙΜΕ, η 1η direct ασφάλιση, σε προσκαλούν σε ένα 2ωρο live radio show στην έκθεση αυτοκίνησης, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού).

Σας περιμένουμε όλους από τις 12:00 έως τις 14:00 στο εντυπωσιακό περίπτερο (104) της ΑΝΥΤΙΜΕ. Το eventπαρουσιάζουν οι Κώστας Βαϊμάκης και Γιάννης Τσαούσης.

Μαζί μας στο περίπτερο της ΑΝΥΤΙΜΕ, θα βρίσκονται και εκπρόσωποι της εταιρείας για να συζητήσουμε μαζί τους για όλα εκείνα που μας απασχολούν στο θέμα της ασφάλισης και όχι μόνο! Θα συνομιλήσουμε με όλους εσάς για τα προγράμματα της ΑΝΥΤΙΜΕ, αλλά και το πρωτοποριακό BuyTheMile, το πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης βάση των χιλιομέτρων που διανύεις!

Επειδή η ασφάλιση είναι αναπόσπαστο κομμάτι ενός αυτοκινήτου, και η ΑΝΥΤΙΜΕ βρίσκεται κοντά σε κάθε οδηγό, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη φετινή Αυτοκίνηση.

Σας περιμένουμε όλους!

Τοποθεσία: Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού
Ώρα διεξαγωγής event: 12:00-14:00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x