Προτεινόμενα

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν οι ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Γεια σας φίλοι και φίλες του στοιχήματος! Πριν περάσουμε στο ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα να σας ενημερώσουμε πως το πρόγραμμα των 6 Ελληνικών ιπποδρομιών που ήταν να διεξαχθεί την Παρασκευή 22/12/2017 στις 17:00 στο Μαρκόπουλο μεταφέρεται για το Σάββατο 23/12/2017 με ώρα έναρξης τις 15:00 το μεσημέρι!

Φυσικά και δεν θα μείνουμε σήμερα χωρίς ιπποδρομιακό στοίχημα όμως παρά την μεταφορά του Ελληνικού προγράμματος!

Η εκπομπή μας έχει έτοιμες προτάσεις ιπποδρομιακού στοιχήματος από το σημερινό πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Πάρτε στυλό και χαρτί να σημειώσετε οι ενδιαφερόμενοι τις προτάσεις μας.

Κωδικός ιπποδρομίας 027 με ώρα έναρξης τις 19:45 βρισκόμαστε όπως προαναφέραμε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Επιλέγουμε στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε να κερδίσει την ιπποδρομία ένας εκ των ίππων με αριθμό 2-7-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 033 με ώρα έναρξης τις 21:15 βρισκόμαστε πάντα στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON.

Επιλέγουμε στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε να κερδίσει την ιπποδρομία ένας εκ των ίππων με αριθμό 5-1-2.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x