Προτεινόμενα

Το σερί του Ράσφορντ θα συνεχιστεί και στο κύπελλο;

Σκόραρε και στα 4 τελευταία παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League.

Το ντέρμπι Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κλέβει την παράσταση στο κύπελλο Αγγλίας. Το μεγάλο παιχνίδι της φάσης των «32» θα διεξαχθεί απόψε, στις 21:55, στο Emirates Stadium.

Στην προηγούμενη αναμέτρησή τους, στο Old Trafford, για το πρωτάθλημα, ήρθαν ισόπαλες με 2-2. Έχουν από 44 βαθμούς στην Premier League, «συγκατοικούν» στην πέμπτη θέση και διεκδικούν το εισιτήριο για το Champions League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μόνο νίκες με τον Σόλσκιερ στον πάγκο της. Κέρδισε τα 7 τελευταία παιχνίδια της, 6 για το πρωτάθλημα και 1 για το κύπελλο.

Ακόμα μεγαλύτερη απόδοση από το Pamestoixima.gr για τον Ράσφορντ

Από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες της είναι ο Μάρκους Ράσφορντ. Σκόραρε και στους τέσσερις τελευταίους αγώνες των «μπέμπηδων» στην Premier League, κόντρα στη Μπόρνμουθ, τη Νιούκαστλ, την Τότεναμ και τη Μπράιτον. Θα καταφέρει να σκοράρει και κόντρα στην Άρσεναλ για να συνεχίσει το σερί του και στο κύπελλο;

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση στο ειδικό στοίχημα για να σκοράρει ο Ράσφορντ στο ντέρμπι Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις για δέκα μεγάλα φαβορί

Στους αγώνες του σαββατοκύριακου υπάρχουν πολλά δυνατά φαβορί. Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμη μεγαλύτερες αποδόσεις για τέσσερις «άσους» και έξι «διπλά».

Στα αυριανά παιχνίδια προσφέρονται ανταγωνιστικές αποδόσεις για τους «άσους» της Ντόρτμουντ κόντρα στο Ανόβερο, της Μάντσεστερ Σίτι στο παιχνίδι με τη Μπέρνλι, της Ατλέτικο Μαδρίτης στο ματς με τη Χετάφε και το «διπλό» της Έβερτον στον αγώνα με τη Μίλγουολ.

Την Κυριακή τα φαβορί που έχουν ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στο Pamestoixima.gr είναι ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός στα εντός έδρας παιχνίδια τους στη Super League με τον ΟΦΗ και τη Λάρισα, αντίστοιχα, η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης στις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους στη La Liga με τη Χιρόνα και την Εσπανιόλ, αντίστοιχα, η Φιορεντίνα στον εκτός έδρας αγώνα της στη Serie A με την Κιέβο και η Μπάγερν στο εντός έδρας παιχνίδι της στη Bundesliga με τη Στουτγάρδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x