Προτεινόμενα

Το ΣΚΟΡ 6 των αλλοδαπών ιπποδρομιών έχει ήδη ένα τζακ-ποτ και εγγυημένα τα 5.000€

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

Καλή εβδομάδα! Πριν περάσουμε στο ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ για σήμερα Δευτέρα 27/11/17 να σας ενημερώσουμε πως για την Παρασκευή 1/12/2017 συμπληρώθηκε ένα πρόγραμμα 8 διαδρομών για τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο με εξαιρετικό ενδιαφέρον!

Δευτέρα σήμερα και τα φώτα της ημέρας στο ιπποδρομιακό πρόγραμμα έπεσαν επάνω στο ΣΚΟΡ 6 των αλλοδαπών ιπποδρομιών! Δεν βρέθηκε και πάλι νικητής οπότε έχουμε τζακ-ποτ, εγγυημένο το ποσό των 5.000€ για την επόμενη Τετάρτη 29/11/2017 και με κωδικό στοιχήματος το 050.

Το πρόγραμμα γενικότερα σήμερα Δευτέρα περιλαμβάνει 30 ιπποδρομίες με χαρακτηριστικό της ημέρας ότι απουσιάζει η Αγγλία! Έχουμε την συμμετοχή της Ν. Αφρικής με έναν ιππόδρομο και της Γαλλίας με 3 ιπποδρόμια. Πάρτε στυλό και χαρτί οι ενδιαφερόμενοι να σημειώσετε τις προτάσεις της εκπομπής μας για το ιπποδρομιακό στοίχημα.

Κωδικός ιπποδρομίας 038 με ώρα έναρξης τις 21:20 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο της PORNICHET. Επιλέγουμε στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό 1-3-2-10.

Κωδικός ιπποδρομίας 039 με ώρα έναρξης τις 21:50 βρισκόμαστε πάντα στην Γαλλία και τον ιππόδρομο της PORNICHET. Επιλέγουμε στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό 2-1-12-5.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια ενώ για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να δούνε από κοντά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας εξασφαλίζουν δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο από τον σταθμό του Μετρό στο Κορωπί!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x