Προτεινόμενα

Τρελά λεφτά αναμένεται να μοιράσει στους νικητές το σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

Καλή εβδομάδα! Πριν περάσουμε στο σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι, ας κάνουμε μια μικρή ανασκόπηση στο Ελληνικό πρόγραμμα της Παρασκευής 1/9/2017 που ήταν και το πρώτο της νέας ιπποδρομιακής σαιζόν!

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 1/9/17 και λίγο μετά τις 7 το απόγευμα η πρώτη Ελληνική συγκέντρωση της νέας ιπποδρομιακής σαιζόν στο Μαρκόπουλο! Η ημέρα χαρακτηρίστηκε από την επικράτηση των φαβορί ίππων όσον αφορά στα ΣΚΟΡ της ημέρας όμως στα πολύπλοκα στοιχήματα έκαναν την είσοδο τους κάποια αουτσάιντερ άλογα με αποτέλεσμα να έχουμε υψηλές αποδόσεις παρ’ ότι οι νικητές ίπποι ήταν φαβορί!

Ενδεικτικά θα αναφέρουμε την 4η ιπποδρομία της ημέρας στην οποία το παιχνίδι του ΤΕΤΡΑΠΛΟΥ (να βρούμε δηλαδή τα 4 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά) με κόστος στοιχήματος το 1 ευρώ, η απόδοση ήταν 2.093,00€ για τον νικητή! Και στην 1η ιπποδρομία όμως στο παιχνίδι του ΤΡΙΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 3 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά) απέδωσε στον νικητή με κόστος το 1 ευρώ, μια απόδοση της τάξης των 1.965,75€.

Το θέμα της ημέρας στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι ήταν η επικράτηση του ίππου ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ το άλογο του πρώτου Συνδικάτου Ιδιοκτητών που δημιουργήθηκε στον Ελληνικό ιππόδρομο και μάλιστα είναι και αμιγώς γυναικείο! Έχει την ονομασία ‘’το Συνδικάτο της Σαμπάνιας’’ και ο ίππος τους έκανε την τέταρτη του νίκη σε ισάριθμες εμφανίσεις στο Μαρκόπουλο, παραμένοντας δηλαδή αήττητος!

Σημειώστε πως για την επόμενη Ελληνική συγκέντρωση στο Μαρκόπουλο –Παρασκευή 8/9/17- συμπληρώθηκε ένα πρόγραμμα 7 ιπποδρομιών το οποίο έχει εντυπωσιακό αριθμό συμμετεχόντων ίππων σε κάποιες διαδρομές! Θα δούμε στον Ελληνικό ιππόδρομο διαδρομές με 10 και 11 συμμετέχοντες ίππους, και ευνόητο είναι να αναμένονται συγκλονιστικές αφίξεις! Εννοείται πως ‘’δεν χάνεται’’ αυτό το θέαμα!
Πάμε στα σημερινά! Με 28 ιπποδρομίες εμφανίζεται το σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι της εταιρίας με τις γνωστές πια χώρες της Αγγλίας, της Ν. Αφρικής και της Γαλλίας να βρίσκονται στο μενού! Σήμερα οι διαδρομές αυτές μοιράζονται σε 6 ιπποδρόμια και σε ένα πρόγραμμα που θα το χαρακτηρίζαμε πολύ τζογαδόρικο εφόσον σχεδόν παντού, απουσιάζουν τα φαβορί άλογα! Πάρτε στυλό και χαρτί να σημειώσετε τις προτάσεις μας για την απογευματινή μας ζώνη.

Κωδικός ιπποδρομίας 037 – Ώρα 20:40 βρισκόμαστε στην Γαλλία και στον ιππόδρομο της CAEN. Επιλέγουμε το παιχνίδι του ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας) και στοιχηματίζουμε να περάσει πρώτος το φίνις ένας εκ των ίππων με αριθμό 12-10-9.

Κωδικός ιπποδρομίας 038 – Ώρα 21:10 βρισκόμαστε στην Γαλλία και στον ιππόδρομο της CAEN. Επιλέγουμε το παιχνίδι του ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας) και στοιχηματίζουμε να περάσει πρώτος το φίνις ένας εκ των ίππων με αριθμό 11-6-9-13. Εδώ έχουμε επιλέξει 4 ίππους στο στοίχημα μας μιας και μιλάμε για μια διαδρομή πολύ αμφίρροπη και με 16 συμμετέχοντες ίππους.

Σαφώς και η απόδοση του ΓΚΑΝΙΑΝ αναμένεται ικανοποιητική, όποια επιλογής μας και εάν δικαιωθεί!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια ενώ για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να δούνε από κοντά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας εξασφαλίζουν δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο από τον σταθμό του Μετρό στο Κορωπί!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x