Προτεινόμενα

Τσάμπιονς Λιγκ: Ποιος από τους 16 θα πιάσει την ευκαιρία από τα μαλλιά;

Μπορεί σε κάποιους ο Θεός να ήταν γενναιόδωρος με το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο, όμως τους στέρησε μια πλούσια κόμη.

Τη φάση των 16 μπορούν να εκμεταλλευτούν ορισμένοι ποδοσφαιριστές των ομάδων που αγωνίζονται στο Τσάμπιονς Λιγκ αυτή τη στιγμή, ώστε αν τα καταφέρουν και σηκώσουν το πολυπόθητο τρόπαιο το Σάββατο 3 Ιουνίου στην Ουαλία , να έχουν τακτοποιήσει ορισμένα ζητήματα εμφάνισης… έτσι για τη φωτογραφία.

Αντρές Ινιέστα, Λούκας Μόουρα, Λουιζάο, Σεμπάστιαν Ρόντε, Άριεν Ρόμπεν, Πέπε Ρέινα, Πάμπλο Ζαμπαλέτα, Ντανίλο Περέιρα, Τζόρτζιο Κιελίνι, Αντρέα Ράτζι και Γιοάν Μπεναλουάν εκτός από μεγάλοι παίκτες που αγωνίζονται στις «16»  έχουν ένα άλλο κοινό,και αυτό έχει να κάνει με την εικόνα τους. Μπορεί ο Θεός να ήταν γενναιόδωρος με το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο, όμως τους στέρησε μια πλούσια κόμη.

Ψάχνοντας σε Άρσεναλ και Λεβερκούζεν, ανακαλύψαμε ότι το ρόστερ είναι σε εξαιρετική κατάσταση όσον αφορά μαλλιά και αραίωση, ενώ στη Ρεάλ Μαδρίτης δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τον κόουτς Ζιντάν.

Δεν ξέρουμε πόσοι από αυτούς έχουν σκεφτεί την πιθανότητα μεταμόσχευσης μαλλιών, όπως επέλεξαν άλλοι αθλητές, π.χ Γουέιν Ρούνεϊ, Ράφα Ναδάλ, όμως ρωτήσαμε και μάθαμε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει όποιος αποφασίσει να προχωρήσει σε μια τέτοια διαδικασία. Ο πλαστικός χειρουργός και Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics (η οποία βραβεύτηκε ως η καλύτερη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών στον κόσμο για το 2016), Δρ. Αναστάσιος Βεκρής μας έλυσε όλες τις απορίες.

inner

Σε ποιους απευθύνεται η μεταμόσχευση μαλλιών;

Η μεταμόσχευση μαλλιών απευθύνεται σε άνδρες, αλλά και γυναίκες, που δεν έχουν προλάβει την εξέλιξη της τριχόπτωσης και επιθυμούν οριστική λύση στο πρόβλημά τους. Στις μέρες μας, η μεταμόσχευση μαλλιών είναι η πιο διαδεδομένη αισθητική επέμβαση στους άνδρες στο Δυτικό κόσμο. Ο τομέας αυτός εξελίσσεται καθημερινά με γρήγορο ρυθμό και με εντυπωσιακά και φυσικά αποτελέσματα.

Ποια είναι η τεχνική που χρησιμοποιείται στις μέρες μας;

Τα τελευταία χρόνια, η επέκταση της σύγχρονης μεθόδου μεταμόσχευσης μαλλιών FUE, που καθιστά δυνατή την αποκατάσταση του τριχωτού χωρίς να δημιουργούνται μόνιμα σημάδια ή ουλές στη δότρια χώρα, όπως με την παλαιότερη τεχνική FUT ή strip, σε συνδυασμό με τη φυσικότητα του αποτελέσματος που μπορεί να επιτευχθεί, έχουν συμβάλλει στην ακόμη μεγαλύτερη δημοφιλία της μεταμόσχευσης μαλλιών.

Πως πραγματοποιείται η μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUE;

Η διαδικασία είναι αναίμακτη, ανώδυνη και δεν αφήνει σημάδια και ουλές. Πραγματοποιείται τοπική αναισθησία και η ιατρική ομάδα εξάγει από τη δότρια περιοχή ένα προς ένα τα τριχοθυλάκια, τα οποία τοποθετεί με ειδική συσκευή εμφύτευσης στη λήπτρια χώρα. Ο ασθενής μπορεί άμεσα να επιστρέψει στην καθημερινότητά του ενώ τα αποτελέσματα, ανάλογα και με την ικανότητα του γιατρού, δείχνουν από ικανοποιητικά έως άριστα, μόνιμα και φυσικά.

Πότε είναι η κατάλληλη εποχή για κάποιον να προβεί σε μεταμόσχευση μαλλιών και πότε φαίνονται τα αποτελέσματα;

Δεν υπάρχει εποχικότητα σε τέτοιου είδους επεμβάσεις. Ο καθένας μπορεί να προγραμματίσει τη μεταμόσχευση μαλλιών ανάλογα με τις υποχρεώσεις του. Τις πρώτες ημέρες φαίνεται ένα κοντοκουρεμένο κεφάλι, ενώ ολοκληρωμένο αποτέλεσμα θα δει κάποιος στους 9-12 μήνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Advanced Hair Clinics υπάρχει η δυνατότητα της ακούρευτης συνεδρίας για όσους δεν θέλουν να γίνει αντιληπτό από το περιβάλλον τους ότι έχουν υποβληθεί σε κάποια αλλαγή.

Υπάρχουν επιπλοκές; Τι πρέπει να προσέξω;

Ακριβώς επειδή η μέθοδος FUE είναι ελάχιστα επεμβατική, παρουσιάζει μικρή έως μηδενική πιθανότητα επιπλοκών. Αυτό που πρέπει να προσέξει όποιος αποφασίσει να προχωρήσει σε μεταμόσχευση μαλλιών είναι η επιλογή μιας ιατρικής ομάδας, έμπειρης και άρτια καταρτισμένης σε τέτοιου είδους επεμβάσεις.

Advanced Hair Clinics

Αθήνα: (+30) 210 6980451

Θεσσαλονίκη: (+30) 2310 224240

Πάτρα: (+30) 2610 226562

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x