Προτεινόμενα

Υψηλές αποδόσεις αναμένονται για τους νικητές των αλλοδαπών ιπποδρομιών

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Mε 33 ιπποδρομίες παρουσιάζεται το ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ σήμερα Πέμπτη 7/12/17. Το ιπποδρομιακό μενού έχει διάφορα είδη διαδρομών (επίπεδες, με εμπόδια, με έφιππο τροτ) με τις Γαλλία και Αγγλία να συμμετέχουν στο πρόγραμμα με 2 ιπποδρόμια η κάθε μια και η Νότιος Αφρική με ένα.

Δεν ξεχωρίζουν κάποιες διαδρομές σήμερα για τα υψηλά τους χρηματικά έπαθλα! Βλέπουμε όμως στην ιπποδρομιακή αγορά ότι παίζονται πολλά άλογα σε αρκετές διαδρομές με αποτέλεσμα να μην ξεχωρίζουν κάποια πολύ μεγάλα φαβορί! Όλο αυτό σημαίνει βέβαια και μεγάλες αποδόσεις για τους νικητές στο ιπποδρομιακό στοίχημα!

Πάρτε στυλό και χαρτί οι ενδιαφερόμενοι να στοιχηματίσετε στις σημερινές ιπποδρομίες, ώστε να σημειώσετε κάποιες προτάσεις της εκπομπής μας για τις βραδινές ιπποδρομίες.

Κωδικός ιπποδρομίες 041 με ώρα έναρξης τις 22:00 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY.. Επιλέγουμε το είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε ότι θα περάσει πρώτος την γραμμή του τερματισμού θα είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 4-7-3.

Κωδικός ιπποδρομίες 041 με ώρα έναρξης τις 22:00 βρισκόμαστε πάντα στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY.. Επιλέγουμε το είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε ότι θα περάσει πρώτος την γραμμή του τερματισμού θα είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 7-1-3.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x