Προτεινόμενα

Ζήσε την απόλυτη μπασκετική εμπειρία Play Harden της adidas

Ο James Harden «ζωντανεύει» μέσω Virtual Reality και σου παρουσιάζει το νέο Harden Vol. 1

Τα ειδικά σχεδιασμένα Experience Rooms της adidas περιμένουν το κοινό από τις 3 έως και τις 11 Δεκεμβρίου στο adidas Store του The Mall Athens και στο Cosmos Sport στο Περιστέρι.

Το νέο Harden Vol. 1, το πρώτο μπασκετικό παπούτσι της adidas με την υπογραφή του superstar του NBA, James Harden, είναι εδώ και το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου παρουσιάστηκε στους Έλληνες fans του μπάσκετ με έναν πρωτότυπο τρόπο, μέσα από μια μοναδική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας που δημιούργησε για το λανσάρισμα η adidas.

inner

Δύο ειδικά διαμορφωμένοι χώροι έξω από το adidas Store του The Mall Athens στο Μαρούσι και στο Cosmos Sport στο Περιστέρι, προσφέρουν την απόλυτη VR ‘Play Harden’ εμπειρία σε όσους τολμούν να αναμετρηθούν με τον James Harden!

Ο πιο ανατρεπτικός παίκτης του NBA «ζωντανεύει» μπροστά στα μάτια του επισκέπτη μέσα σε ένα εντυπωσιακό 3D περιβάλλον όπου οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να τον δουν να δοκιμάζει σε δράση το Harden Vol. 1, το νέο παπούτσι που είναι φτιαγμένο με focus στο στυλ και στη ζωή του κορυφαίου μπασκετμπολίστα.

inner

Παράλληλα, διάσημοι παίκτες του ελληνικού μπάσκετ θα βρεθούν στα δύο καταστήματα, για να ζήσουν και οι ίδιοι μαζί με τους fans του μπάσκετ αυτή την ξεχωριστή VR εμπειρία από την adidas.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x