TV

After Dark με Κόκλα, Ρώπα,Κωνσταντάκη και Χρύσπα

Οι πιο αποκαλυπτικές εξομολογήσεις γίνονται… After Dark. Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 00.15 στον ΣΚΑΪ

Σήμερα, Δευτέρα 24 Ιουνίου, ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τον Κώστα Κόκλα και τη Χρύσα Ρώπα.

Ο Κώστας Κόκλας μιλάει για το πολυσυζητημένο μιούζικαλ που συμμετέχει, "Το Δικό Μας Σινεμά", για την προσωπική του ζωή σήμερα καθώς και για τη σχέση του με τον -σχεδόν έφηβο- γιο του. Επίσης, θυμάται και σχολιάζει με χιούμορ τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του λίγα χρόνια πριν. Στο Εξομολογητήριο απαντά σε όλα: έχει κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο; Πιο είναι το πιο αμήχανο φιλί που έχει ανταλλάξει στην επαγγελματική του πορεία; Υπάρχει κάποια επώνυμη που είχε σχέση και δεν το μάθαμε ποτέ; Και πολλά ακόμα.



Η ταλαντούχα ηθοποιός Χρύσα Ρώπα αποκαλύπτει για πρώτη φορά τα νέα της επαγγελματικά σχέδια, μιλάει για το διάστημα που έζησε μόνιμα στο Παρίσι και τι της έλειπε από την Ελλάδα καθώς και για το πώς η μητρότητα άλλαξε τη ζωή της. Στο Εξομολογητήριο απαντά σε μία σειρά από after dark ερωτήσεις που θα μας ξαφνιάσουν.

Την Τρίτη 25 Ιουνίου, η Μαρία Κωνσταντάκη και η Χρύσπα επισκέπτονται το After Dark.



Η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη έρχεται στο σπίτι του Θέμη και μιλάει για όλα: τι πραγματικά πιστεύει για τον γάμο και την απόκτηση παιδιών; Πώς καταφέρνει και κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας; Επίσης, παραδέχεται πως θα την ενδιέφερε στο μέλλον η παρουσίαση μίας δικής της εκπομπής. Στο Εξομολογητήριο απαντά σε μία σειρά από ακατάλληλες ερωτήσεις που αναμένεται να συζητηθούν!



Η Χρύσπα μιλάει για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια αλλά και για τα δύσκολα πρώτα της βήματα στον χώρο του τραγουδιού. Επίσης, για τον γάμο της που μετράει πια εννέα χρόνια, πώς αυτός άλλαξε τη ζωή της, καθώς και το αν βλέπει τον εαυτό της μελλοντικά σε ρόλο μητέρας. Όταν μπαίνει στο Εξομολογητήριο μάς εκπλήσσει με τις απαντήσεις της!

Οι πιο αποκαλυπτικές εξομολογήσεις γίνονται… After Dark. Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 00.15 στον ΣΚΑΪ

Παρουσίαση: Θέμης Γεωργαντάς
Chef: Alsi Sinanaj
"Γειτόνισσα": Gian Mamaki
Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς
Σκηνοθεσία: Κώστας Γρηγορακάκης

#afterdarkSkaitv

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x