Βόλεϊ

Amstel Radler Beach Volley Series by Efi Sfyri

Το Amstel Radler Βeach Volley Series by Efi Sfyri, τουρνουά ανδρών σε δύο κατηγορίες στις εγκαταστάσεις του Vari Sports Club.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ: 12-13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Το Amstel Radler BV Series by Efi Sfyri πραγματοποιήθηκε στις 28-29/11 και αποτελεί μια συνεργασία του VSC Beach Volley Academy by Efi Sfyri της Αmstel Radler και της ΕΟΠΕ. Με εντυπωσιακό ανδρικό τουρνουά σε δύο κατηγορίες για τους λάτρεις του πιο hot καλοκαιρινού αθλήματος αποδείξαμε πως το beach volley και η μπύρα είναι αγαπημένες συνήθειες όχι μόνο για το καλοκαίρι, αλλά για όλο το χρόνο. Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στις 28 και 29 Νοεμβρίου με πλήθος συμμετοχών στα δύο Ολυμπιακών προδιαγραφών γήπεδα του VSC, ακολουθώντας το σύστημα διοργάνωσης του διπλού αποκλεισμού.

Tην πρώτη θέση στο τουρνουά της κατηγορίας ΑΑ’ κατέκτησαν ο Μπάμπης Λίτος και ο Γιάννης Σταμπέλος μετά από ένα θεαματικό τελικό, κόντρα στους Ηλία Χούτο και Παντελή Μαρτίνο με σκορ 2-0 (15-8, 15-10). Παράλληλα στην κατηγορία Α’, νικητές αναδείχθηκαν ο Αλέξανδρος Γεωργούλας και ο Χρήστος Ρέγκος με 2-0 σετ (15-8, 15-13) κόντρα στους Δημήτρη Μπιθέλη και Θάνο Φωτάκη.

Η Έφη Σφυρή που διευθύνει την Ακαδημία του VSC δήλωσε:

“Τα ζευγάρια των Σταμπέλου /Λίτου και Γεωργούλα/Ρέγκου έδειξαν ξεκάθαρα την υπεροχή τους στην ΑΑ’ και Α’ κατηγορία αντίστοιχα. Απέκτησαν ισχυρό βαθμολογικό και ψυχολογικό προβάδισμα εν όψει του τελικού τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου. Παράλληλα, εντυπωσιακές μάχες απόλαυσαν οι θεατές σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά, δεδομένων των ισάξιων αντίπαλων ομάδων και στις δύο κατηγορίες.
Το VSC BV Academy δραστηριοποιείται με κύριο μέλημα τη μεγιστοποίηση των παροχών και υπηρεσιών στο άθλημα του beach volley όλο το χρόνο. Γι αυτό και απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο υποστηρικτή των αγώνων, που δεν είναι άλλος από την “Amstel-Radler”.

Οι νικήτριες μοιράστηκαν δωροεπιταγές CITY-ZEN, INBI Restaurant-Bar και οπτικά Arte di Ottico.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x