Βόλεϊ

Amstel Radler Beach Volley Womens’ Fall Open by Efi Sfyri

Το Amstel Radler Βeach Volley Series by Efi Sfyri, τουρνουά σε δύο κατηγορίες στις εγκαταστάσεις του Vari Sports Club.

Το Amstel Radler BV Fall Womens’ Open by Efi Sfyri πραγματοποιήθηκε στις 22/11 και αποτελεί μια συνεργασία του VSC Beach Volley Academy by Efi Sfyri και της Αmstel Radler.

Με εντυπωσιακό γυναικείο τουρνουά σε δύο κατηγορίες για τους λάτρεις του πιο hot καλοκαιρινού αθλήματος αποδείξαμε πως το beach volley και η μπύρα είναι αγαπημένες συνήθειες όχι μόνο για το καλοκαίρι, αλλά για όλο το χρόνο. Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στις 22 Νοεμβρίου με πλήθος συμμετοχών στα δύο Ολυμπιακών προδιαγραφών γήπεδα του Vari Sports Club, ακολουθώντας το σύστημα διοργάνωσης του διπλού αποκλεισμού.

inner

Tην πρώτη θέση στο γυναικείο τουρνουά της κατηγορίας ΑΑ’ κατέκτησαν η Κατερίνα Καπόλου και η Ελεάννα Γεωργαντά μετά από έναν εύκολο αλλά πολύ θεαματικό τελικό, κόντρα στις Εύα Κουρέλου και Γεωργία Βλασσερού, με σκορ 2-0 (15-7, 15-5).
Παράλληλα στην κατηγορία Α’, νικήτριες αναδείχθηκαν η Δωριάννα Λεοντιάδου και η Βάσια Παπαγιαννοπούλου με 2-0 σετ (15-12, 15-10) κόντρα στις Έλενα Νεοφύτου και Έλενα Νικολάου.

inner

Μεγάλη νικήτρια της κλήρωσης για το δωρεάν διήμερο στο Kalavrita Canyon Hotel & Spa αναδείχθηκε η Έλενα Νεοφύτου.

Η Έφη Σφυρή που διευθύνει την Ακαδημία του VSC δήλωσε:
“Δυνατή διοργάνωση, με νέες συμμετοχές και συναρπαστικά παιχνίδια είναι τα χαρακτηριστικά του AMSTEL RADLER FALL WOMENS’ OPEN. Πολλά νέα κορίτσια πλαισίωσαν τις παλιές αθλήτριες και δημιούργησαν ευχάριστο και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κλίμα και στις δύο κατηγορίες. Παράλληλα, εντυπωσιακές μάχες απόλαυσαν οι θεατές του τουρνουά, από τις δύο γνωστές δημοσιογράφους, λάτρεις της άμμου, την Βίκυ Χατζηβασιλείου και την Χριστίνα Βραχάλη.”

inner

Το VSC BV Academy by Efi Sfyri δραστηριοποιείται με κύριο μέλημα τη μεγιστοποίηση των παροχών και υπηρεσιών στο άθλημα του beach volley όλο το χρόνο. Γι αυτό και απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο υποστηρικτή των αγώνων, που δεν είναι άλλος από την “Amstel Radler”.

inner

Οι νικήτριες μοιράστηκαν δωροεπιταγές ΙRED, INBI restaurant/bar και κομμωτήρια George Sarris.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x