Επικαιρότητα

Aπίστευτη φρίκη: Νεογέννητο μωρό σώθηκε μέσα από σωλήνα αποχέτευσης τουαλέτας

Το είχε ρίξει στην τουαλέτα η μητέρα του και είχε τραβήξει και το καζανάκι με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί αρκετά μέσα στον σωλήνα και οι πυροσβέστες να χρειαστούν τρεις ώρες για να το απελευθερώσουν.

Το περιστατικό έγινε σε γυναικείες τουαλέτες στο νοσοκομείο Xinping County στη νοτιοδυτική περιοχή της Κίνας Yunnan. Εκεί το προσωπικό του ξενοδοχείου άκουσε κλάματα ενός μωρού μέσα από τις τουαλέτες, χωρίς όμως να μπορεί να διαπιστώσει από που προέρχονται. Τα αίματα όμως που υπήρχαν στην περιφέρεια της τουαλέτες τους έβαλαν σε υποψίες και κάλεσαν την πυροσβεστική υπηρεσία.

Όταν έφθασαν οι πυροσβέστες, βρέθηκαν μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα. Η τουαλέτα ήταν πλημμυρισμένη στο αίμα ενώ από το βάθος του σωλήνα της αποχέτευσης ακουγόταν το κλάμα ενός μωρού. Αμέσως ανέλαβαν δράση και μετά από τρεις ολόκληρες ώρες επίπονης δουλειάς, κυρίως για να μην τραυματίσουν περισσότερο το νεογέννητο, κατάφεραν τελικά να το απελευθερώσουν ζωντανό.

Σύμφωνα με το προσωπικό του νοσοκομείου, το μωρό είχε πεταχτεί στην τουαλέτα από την μητέρα του αμέσως μετά την γέννα, και είχε μάλιστα τραβήξει και το καζανάκι ώστε να απαλλαγεί από αυτό. Το μωράκι πάντως κατάφερε να επιζήσει και σιγά-σιγά επανακάμπτει με την βοήθεια των γιατρών. Οι αρχές αναζητούν την «μητέρα» και υποθέτουν ότι δεν πρόκειται για ασθενή που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, αλλά για μία γυναίκα που γέννησε στο σπίτι της και ήρθε στο νοσοκομείο όπου για κάποιο άγνωστο λόγο αποφάσισε να προχωρήσει σ' αυτή την φρικιαστική πράξη.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x