Betmasters

Basket League: Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός σημειώσατε 1

Δέκα μέρες πριν την έναρξη της basket league και αξίζει να δούμε ποιος είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Υπόθεση για δύο θα είναι πιθανότατα και φέτος η basket league, εκτός αν η ΑΕΚ καταφέρει επιτέλους να κάνει το "μπάσιμο" που ονειρεύονται οι φίλοι της τα τελευταία χρόνια και να μπει σφήνα στο δίπολο.

Πάντως, αυτή τη στιγμή, ο Παναθηναϊκός είναι σούπερ φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, σύμφωνα πάντα με τις αποδόσεις. Η ομάδα του Πασκουάλ θα είναι εμφανώς αλλαγμένη σε σχέση με πέρσι, αφού έφυγαν πολλοί και βασικοί παίκτες, όπως οι Σίνγκλεντον και Τζέιμς. Όμως, έμεινε ο Καλάθης και πάνω του θα χτιστεί ο νέος Παναθηναϊκός.

Η μεγαλύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού ακούει στο όνομα Ντέιβιντ Μπλατ. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έκαναν την υπέρβαση στο μπάτζετ, μόνο για τη θέση του κόουτς και ο Ισραηλινοαμερικανορώσος, θα προσπαθήσει να κάνει αυτό που ξέρει καλά, δηλαδή να φτιάχνει ομαδάρες. Και ηγέτες, φυσικά οι Έλληνες, Σπανούλης, Πρίντεζης και Παπανικολάου.

Αν υπάρχει μια ομάδα που μπορεί να "χτυπήσει" τους δύο "αιωνίους", αυτή είναι η ΑΕΚ. Ο κ. Αγγελόπουλος έφερε τον Λούκα Μπάνκι στον πάγκο, πήρε για ηγέτη της ομάδας τον Γιόνας Μασιούλις, κράτησε τον περσινό κορμό και ενίσχυσε την ομάδα του.

Δες τις αποδόσεις για τον επόμενο πρωταθλητή στην Α1 Basket League

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x