Betmasters

Betmasters: Προγνωστικά Τρίτης 12/12

Εμβόλιμες αγωνιστικές σε Πρέμιερ Λιγκ και Μπουντεσλίγκα έχουμε απόψε, ενώ δεν λείπουν και τα Κύπελλα. Οι tipsters του Betmasters.gr πιστοί στο ραντεβού επιλέγουν και οδηγούν στο ταμείο!

Ο Wise μπαίνει στον… χορό ρισκάροντας με τον άσος της ουραγού Κρίσταλ Πάλας κόντρα στη Γουότφορντ για την Πρέμιερ Αγγλίας στο 2.20, ενώ στο Μπέρνλι - Στόουκ επιλέγει το καλοπληρωμένο goal/goal στο 2.00. Συνεχίζει με Μπουντεσλίγκα και το over στο Βόλφσμπουργκ - Λειψία (1.80), καθώς και το goal/goal στη μάχη της Μάιντζ με τη Ντόρτμουντ, που θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο. Ολοκληρώνει με Λιγκ Καπ Γαλλίας και τον καλοπληρωμένο άσο της Τουλούζ με την Μπορντό στο 2.90.

Ο Alkis και σήμερα κάνει τον αγαπημένο του συνδυασμό επιλέγοντας τη νίκη της Τσέλσι με 1-0, 2-0 ή 3-0 στο Χάντερσφιλντ σε απόδοση 2.40. Παραμένει σε αγγλικά μονοπάτια με τον άσο της Μπέρνλι κόντρα στην παραπαίουσα Στόουκ, αλλά και το goal/goal του 1.68 στο Κρίσταλ Πάλας - Γουότφορντ.

Ο Mikros guru μετά το επιτυχημένο χθεσινό χινάρι στο νησί ακολουθεί ακόμα ένα απόψε στο Κύπελλο ανάμεσα στη Γέοβιλ και την Πορτ Βέιλ στο 3.41. Επόμενες στάσεις του δύο διπλά σε Κύπελλο Βελγίου για την Σταντάρ κόντρα στην Οστάνδη στο 2.88 και σε Πρέμιερ Λιγκ για λογαριασμό της Γουότφορντ επί της Κρίσταλ Πάλας (3.30).

Την σκυτάλη παίρνει ο Spesialistas με το combo goal/goal & over στο Τουλούζ - Μπορντό στο 2.71, τον άσο της Μπέρνλι με την Στόουκ στο 2.40 και το over της Πάλας με τη Γουότφορντ στο 2.05!

Καλά κέρδη!

Όσα πρέπει να ξέρεις για τις μόνιμες άδειες του online στοιχήματος στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x