Betmasters

Betmasters: Τέρμα η Ευρώπη, «πόλεμος» στη Σούπερ Λίγκα

Ωραίο το Champions League, πολύ ωραίο το Europa με την ΑΕΚ, αλλά για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, η Σούπερ Λίγκα είναι τόσο αμφίρροπη όσον αφορά την κορυφή.

Η μάχη για την κατάκτηση της Σούπερ Λίγκας έχει φουντώσει, με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ να είναι οι βασικότεροι διεκδικητές. Ο Ολυμπιακός, αν δεν δικαιωθεί στην ένσταση για το -3, ουσιαστικά έχει μείνει εκτός τίτλου. Ακόμη βέβαια και να του επιστραφούν οι βαθμοί, πάλι τα πράγματα είναι δύσκολα για την ομάδα του Πειραιά.

Ο ΠΑΟΚ δίνει σπουδαίο αγώνα μέσα στην έδρα της σκληροτράχηλης Λαμίας, στον πρώτο από τους εννέα τελικούς, όπως λένε χαρακτηριστικά στη Θεσσαλονίκη. Το διπλό του ΠΑΟΚ πληρώνει επί 1,30.

Η ΑΕΚ δίνει θεωρητικά εύκολο αγώνα με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Όμως, με δεδομένο πως παραδοσιακά την πατάει σε τέτοια ματς μέσα στην έδρα της και σε συνδυασμό με την κούραση από το πρόσφατο ευρωπαϊκό παιχνίδι, θα πρέπει να προσέξει πολύ. Η νίκη της ΑΕΚ δίνει 1,35.

Ο Ολυμπιακός δεν σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη και φυσικά είναι το ακλόνητο φαβορί για τον άσο κόντρα στον Πανιώνιο, με απόδοση 1,19.

Στα μακροχρόνια για τον πρωταθλητή Ελλάδας...

Μάθε στο betmasters.gr όλες τις αποδόσεις για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας αλλά και τα μακροχρόνια για τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x