Betmasters

Europa League: Μπορεί ο Ολυμπιακός να το κατακτήσει;

Με μεταγραφές τύπου Τουρέ, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να σκοπεύει μόνο στην κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και στην πορεία στο Europa League.

Ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα από τους ομίλους του Europa League και με τις μεταγραφές που έχει κάνει, στοχεύει ακόμη και στην κατάκτησή του.

Υπάρχουν ομάδες με τεράστιο όνομα στη διοργάνωση, όπως οι Τσέλσι, Άρσεναλ, Σεβίλλη κ.α. Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως θα προστεθούν
και οι οκτώ τρίτες του Champions League, από το Δεκέμβρη. Όμως, οι "ερυθρόλευκοι" κάνουν κινήσεις τύπου Τουρέ και ψάχνουν και κάνα δυο παίκτες ακόμη, της κλάσης του Ιβοριανού.

Άλλωστε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν κρύβει πως μεγάλος του πόθος είναι να γίνει ο Ολυμπιακός, η πρώτη ελληνική ομάδα που θα κατακτήσει ένα
ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Παρότι η ομάδα του Πειραιά δεν έχει προκριθεί ακόμη στη φάση των ομίλων, είναι αρκετά ψηλά στα προγνωστικά, αφού σύμφωνα με τις αποδόσεις είναι στη 17η θέση.

Οι Τσέλσι και Άρσεναλ είναι τα φαβορί φυσικά, ενώ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις είναι και οι Μαρσέιγ, Λάτσιο, Λεβερκούζεν και Μπεσίκτας.

Δες την απόδοση για να πάρει ο Ολυμπιακός το Europa, αλλά και όλα τα φαβορί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x