Betmasters

UEFA Nations League: Ποιοι θα πάρουν την πρωτιά

Στη ζωή μας μπαίνει από σήμερα η νέα διοργάνωση της UEFA που αφορά τις εθνικές ομάδες και αποτελεί προπομπό για κάποιες όσον αφορά την πρόκριση στην τελική φάση του EURO.

Τεράστια ονόματα θα δούμε να παρελαύνουν και να δίνουν μάχη για την πρωτιά των ομίλων τους στο πρώτο Nations League.
Στο γκρουπ Α και συγκεκριμένα στον πρώτο όμιλο η μάχη της εγωίστριας Γερμανίας, την κατόχου του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γαλλίας και την πάντα επικίνδυνης Ολλανδίας αναμένεται να καθηλώσει.

Στον δεύτερο όμιλο οι Βέλγοι δείχνουν να έχουν ένα σχετικό προβάδισμα με τα όσα έδειξαν στο πρόσφατο Μουντιάλ έναντι των Ελβετών και των Ισλανδών.

Στον τρίτο όμιλο η ανανεωμένη Ιταλία του Μαντσίνι θέλει να επανέλθει σε τοπ επίπεδο, εκεί δηλαδή που ανήκει, αφήνοντας πίσω της την Πορτογαλία που τα τελευταία χρόνια είναι στα ντουζένια της και την σκληροτράχηλη Πολωνία που δεν πρέπει να υποτιμηθεί.

Τέλος στον τέταρτο όμιλο αναμένεται να γίνει ο κακός χαμός όσον αφορά την πρωτιά. Η Ισπανία είναι μεν το φαβορί λόγω ονόματος και μια σταθερά έμπειρης φουρνιάς που διαθέτει, αλλά τίποτα δεν θα είναι εύκολο κόντρα στη σούπερ φορμαρισμένη και άκρως ανανεωμένη Αγγλία που έβγαλε μάτια στο Μουντιάλ. Φυσικά δεν μπορεί να μείνει πίσω από πλευράς δυναμικότητας η εξαιρετική Κροατία, που μην ξεχνάμε πως έφτασε μέχρι το τέλος της διαδρομής στο πρόσφατο Μουντιάλ κι ας ηττήθηκε τελικά από τους Γάλλους.

Διάβασε τι συμβαίνει στα υπόλοιπα τρία γκρουπ δυναμικότητας και μάθε τις αποδόσεις “Νικητή” σε κάθε όμιλο του UEFA Nations League

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x