Betmasters

ΑΕΚ: Διπλό στο Αγρίνιο και μπαίνει στο… κόλπο

Παρότι έχουν συμπληρωθεί μόνο δέκα αγωνιστικές στη φετινή Σούπερ Λίγκα η ΑΕΚ έχει περάσει πολλά, αλλά σίγουρα δεν έχει πει την τελευταία της λέξη.

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ μετά τις δέκα πρώτες αγωνιστικές βρίσκεται εννιά βαθμούς πίσω από την κορυφή σε μια πολύπαθη σεζόν μέχρι τώρα με άκρως απαιτητικά ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ και αφαίρεση τριών βαθμών. Ακόμα, όμως, δεν έχει πει την τελευταία της λέξη και μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο ψάχνει απόψε στο Αγρίνιο τη μεγάλη αντεπίθεση.

Αν καταφέρει και περάσει αλώβητη από το σημερινό ματς με τον Παναιτωλικό μπορεί να πάει με το απόλυτο μέχρι το τέλος της χρονιάς έχοντας πολύ βατό πρόγραμμα. Ακολουθούν μέχρι την διακοπή των Χριστουγέννων τρία εντός έδρας ματς με Ξάνθη, Λαμία και Λεβαδειακό, ενώ ενδιάμεσα έχει να πάει στη Λάρισα.

Στόχος το απόλυτο 4/4 που θα την βάλουν για τα καλά στο κόλπο του τίτλου.

Το σίγουρο είναι πως η ομάδα του Ουζουνίδη έχει πάρει τον αέρα του Παναιτωλικού μετρώντας στις έξι τελευταίες συγκρούσεις τους ανεξαρτήτως έδρας πέντε νίκες. Μάλιστα πέρσι πέρασε εύκολα από το Αγρίνιο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με 4-1 και 4-0 αντίστοιχα.

Δες τις προκλητικές αποδόσεις του διπλού της ΑΕΚ στο Αγρίνιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x