Betmasters

ΑΕΚ: Κερδίζει τον Άγιαξ και βλέπει… πρόκριση

Η ΑΕΚ μπορεί να ηττήθηκε στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, αλλά η συμπεριφορά της στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να την γεμίζει με αισιοδοξία.

Η ΑΕΚ παρά το απόλυτο των ηττών στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει πει την τελευταία της λέξη όσον αφορά τη συνέχεια στο Γιουρόπα μέσω της τρίτης θέσης. Έχει παλέψει κάθε παιχνίδι και εφόσον υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες οφείλει να τις εξαντλήσεις. Για να τα καταφέρει επιβάλλεται να κάνει το απόλυτο στα δύο τελευταία ματς με Άγιαξ εντός και Μπενφίκα εκτός έδρας.

Στον πρώτο γύρο ηττήθηκε μεν στην Ολλανδία με 3-0, αλλά δέχτηκε όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και το τελικό σκορ την αδικεί.

Κόντρα στην Μπενφίκα έχασε στο ΟΑΚΑ με 3-2, σε ένα συγκλονιστικό ματς όπου κατάφερε να γυρίσει από 0-2 σε 2-2, αλλά δέχτηκε κόντρα στη ροή το τρίτο γκολ 15 λεπτά πριν το φινάλε.

Κανείς, όμως, δεν μπορεί να αμφισβητήσει την προσπάθεια της. Το σύνολο του Ουζουνίδη αξίζει σίγουρα κάτι περισσότερο από τη φετινή της πορεία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και είναι αποφασισμένη για ένα πολύ δυνατό φίνις. Εξάλλου, ως γνωστόν η ελπίδα πεθαίνει τελευταία…

Δες την τεράστια απόδοση της ΑΕΚ για τρίτη θέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x