Betmasters

Αφιέρωμα στη Μπουντεσλίγκα 2018/2019

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για το γερμανικό πρωτάθλημα που είναι έτοιμο να ξεκινήσει.

Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει άλλο ένα πρωτάθλημα στη Γερμανία. Κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει την κυριαρχία της Μπάγερν, η οποία και φέτος είναι το τεράστιο φαβορί για την κατάκτηση του έβδομου σερί τίτλου. Από εκεί και πέρα, το ενδιαφέρον βρίσκεται στις υπόλοιπες θέσεις, κυρίως για αυτές που δίνουν εισιτήρια για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεων, αλλά και της ουράς.

Για μια θέση στον… ήλιο του Τσάμπιονς Λιγκ θα παλέψουν κατά κύριο λόγο Σάλκε, Ντόρτμουντ και Λειψία, με τις Γκλάντμπαχ και Χόφενχαϊμ να βρίσκονται από κοντά. Από εκεί και πέρα, Βέρντερ και Στουτγάρδη θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν εκεί που ανήκουν, ενώ οι δύο νεοφώτιστες Φορτούνα Ντίσελντορφ και Νυρεμβέργη αποτελούν τα φαβορί για τον υποβιβασμό.

Τέλος, όλες οι υπόλοιπες (Άουγκσμπουργκ, Αννόβερο, Μάιντς, Φράιμπουργκ, Βόλφσμπουργκ, Άιντραχτ Φρ. και Χέρτα) ξεκινούν με κύριο μέλημα την αποφυγή… μπελάδων και μετά όσο ψηλότερα φτάσουν, τόσο το καλύτερο.

Το πρωτάθλημα

Στο πρωτάθλημα μετέχουν 18 ομάδες, οι οποίες θα παίξουν μεταξύ τους δύο φορές (εντός και εκτός έδρας) σε ένα φάσμα 34 αγωνιστικών. Ο πρωταθλητής και αυτές που θα τερματίσουν στις θέσεις 2-4 θα πάρουν απευθείας το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η 5η ομάδα και αυτή που θα κατακτήσει το Κύπελλο θα πάνε κατευθείαν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ η 6η θα ξεκινήσει στη διοργάνωση από τα προκριματικά. Όσον αφορά τον υποβιβασμό, οι δύο τελευταίες ομάδες από τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στην δεύτερη κατηγορία, ενώ η 16η πάει σε διπλό μπαράζ παραμονής με την τρίτη της Τσβάιτε.

Δες εδώ τη συνέχεια του αφιερώματος στη Μπουντεσλίγκα και μάθε τις αποδόσεις σε μακροχρόνια και ειδικά στοιχήματα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x