Betmasters

Βγήκαν οι αποδόσεις για τις προκρίσεις των ελληνικών ομάδων!

Σε ρόλο φαβορί παρουσιάζονται όλες οι ελληνικές ομάδες στις υποχρεώσεις τους σε προκριματικά του Champions League και Europa League.

Εβδομάδα… Ευρώπης για τις ελληνικές ομάδες, καθώς ΠΑΟΚ, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης ρίχνονται στη μάχη στα προκριματικά του Champions League και του Europa League.

Κοινός παρανομαστής και τριών εκπροσώπων του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο ρόλος του φαβορί.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει μέσα στην Τούμπα της Βασιλείας με 2 – 1 και παρά το εκτός έδρας γκολ που δέχθηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, οι αποδόσεις τον ευνοούν, γεγονός που βοηθά και το ότι οι Ελβετοί παρουσιάζονται σε κακή κατάσταση και με νέο προπονητή.

Την παρτίδα κατάφερε να σώσει και ο Ατρόμητος, παρά την τραγική του εμφάνιση για 70 λεπτά στο Μπρεστ επί της Ντιναμό. Έμεινε πίσω στο σκορ με 4 – 0, ωστόσο με αντεπίθεση διαρκείας και με τα πολλά λάθη των γηπεδούχων, οι Περιστεριώτες σκόραραν τρεις φορές και οι πιθανότητες, βάσει και των αποδόσεων που κυκλοφορούν, είναι με το μέρος τους.

Δεν διαφοροποιείται η κατάσταση ούτε με τον Αστέρα Τρίπολης που επίσης την Πέμπτη, όπως και ο Ατρόμητος, παίζουν το ευρωπαϊκό τους μέλλον με αντίπαλο τη Χιμπέρνιαν. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη πήγε να κάνει το κόλπο-γκρόσο στη Σκωτία, αφού προηγήθηκε μέχρι και με 2 – 0, ωστόσο υπέστη ήττα με 3 – 2. Παρ’ όλα αυτά, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί οδυνηρό αποτέλεσμα, αφού με μια απλή νίκη, οι Αρκάδες μπορούν να προκριθούν, κάτι που φαίνεται και από τις αποδόσεις που κυκλοφορούν.

Ποιες και πόσες ελληνικές ομάδες θα καταφέρουν να συνεχίσουν τη φετινή τους ευρωπαϊκή περιπέτεια σε Champions League και Europa League; Δες τις αποδόσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x