Betmasters

Ευρωλίγκα: Καυτά φαβορί, πονηρά αουτσάιντερ

Η αυλαία της φετινής Ευρωλίγκας ανοίγει αυτή την εβδομάδα και τα μεγάλο ερώτημα είναι ποια ομάδα θα καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος της… διαδρομής.

Για ακόμα μια σεζόν τα τρία πιο καυτά φαβορί είναι η ΤΣΣΚΑ, η Φενέρ και η Ρεάλ με βάση τις αποδόσεις των μπουκ. Υπάρχουν όμως από πίσω τους κάποιες ομάδες που έχουν μεγαλύτερη δίψα και το… αίμα τους βράζει.

Ομάδες που έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη με αποκλειστικό στόχο να ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Πρώτος και καλύτερος ο Παναθηναϊκός, που με τον Πασκουάλ στο τιμόνι, τον Καλάθη μπροστάρη και το μεγάλη του ενίσχυση αναμένεται να πάει μακριά τη… βαλίτσα.

Εν συνεχεία ο Ολυμπιακός, που έφερε σε ρόλο καπετάνιου τον… ψημένο Μπλατ, ο οποίος έχει φάει την επιτυχία με το κουτάλι. Παράλληλα κράτησε το δίδυμο-φωτιά Σπανούλη-Πρίντεζη και γέμισε το ρόστερ με παίκτες μαχητές.

Ποιος όμως μπορεί να υποτιμήσει την Μπαρτσελόνα και την Μπασκόνια; Η Μπάρτσα έριξε μπόλικο χρήμα και επιστρέφει μετά από ένα μικρό διάλειμμα σε τοπ επίπεδο. Η Μπασκόνια έχει ανεβάσει κατακόρυφα τον πήχη τα τελευταία χρόνια και παράλληλα έχει ένα έξτα κίνητρο το ότι το φάιναλ φορ θα γίνει στο σπίτι της.

Μάθε τις αποδόσεις του «Νικητή» της Ευρωλίγκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x