Ένας μήνας έχει απομείνει μέχρι την έναρξη της Ευρωλίγκα και οι ομάδες, αυτές τουλάχιστον του κορυφαίου επιπέδου, έχουν ολοκληρώσει τις κινήσεις τους, έχοντας αποκτήσει ό,τι καλύτερο κυκλοφορούσε και ήταν εφικτό να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Σε αυτό το επίπεδο είναι δεδομένο ότι ανήκουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, καθώς αποτελούν τις πλέον διαχρονικές αξίες του θεσμού και αμφότεροι αναζητούν την επιστροφή τους στα Final Four, κάτι που ειδικά για τους «πράσινους» λείπει από το 2012.

Παρά τις όποιες αλλαγές στα ρόστερ των δύο ομάδων, πολύ περισσότερο σε αυτό του Ολυμπιακού που αντικατέστησε και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο με τον Ντέιβιντ Μπλατ, οι ηγέτης των δύο «αιωνίων» παραμένουν ίδιοι, με τον Νικ Καλάθη να παραμένει στην ομάδα, παρά το μίνι σίριαλ που δημιουργήθηκε και φυσικά τον Βασίλη Σπανούλη να αποτελεί μια... ιστορία από μόνος του.

Στο πλαίσιο αυτό έχουν ήδη κυκλοφορήσει οι αποδόσεις και τα ειδικά στοιχήματα που αφορούν τους δύο κορυφαίους γκαρντ στην Ευρώπη, αναφορικά με τις ατομικές τους αποδόσεις στη φετινή διοργάνωση.

Διαβάστε για όλα τα ειδικά που αφορούν τις επιδόσεις των δύο κορυφαίων γκαρντ στην Ευρώπη

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ