Betmasters

Κατάκτηση Μπουντεσλίγκα: Προλαβαίνει και πληρώνει αδρά η Μπάγερν

Με 16 ολόκληρες στροφές στη φετινή Μπουντεσλίγκα συμπληρωμένες η Ντόρτμουντ παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά η Μπάγερν δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη.

Μπορεί η φετινή Μπουνστεσλίγκα να έχει φτάσει σχεδόν στα μισά της διαδρομής και η Μπάγερν να απέχει εννιά βαθμούς από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ, αλλά σίγουρα οι Βαυαροί ξέρουν τον τρόπο για να φέρουν τα πάνω-κάτω.

Καταρχάς απόψε έχουν την ευκαιρία κερδίζοντας την Φρανκφούρτη να μειώσουν στους έξι βαθμούς τη διαφορά. Παράλληλα δείχνουν να χτυπάνε φόρμα σε καθοριστικό σημείο μετρώντας έξι αγώνες δίχως ήττα. Παράλληλα έχουν πιο εύκολο πρόγραμμα από τους Βεστφαλούς στον δεύτερο γύρο και κάτι ακόμα πιο σημαντικό.

Στις 4 Απριλίου υποδέχονται την μεγάλη τους αντίπαλο στην Αλιάντζ Αρίνα και θέλουν ως τότε να έχουν ρίξει τη διαφορά σε ελάχιστα επίπεδα ώστε σε εκείνο το ματς να κάνουν το μεγάλο προσπέρασμα και να γίνουν το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν. Το σίγουρο είναι πως η απόδοση της ομάδας του Κόβατς για να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα έχει τεράστια αξία πλέον.

Μάθε την προκλητική απόδοση της Μπάγερν για κατάκτηση της φετινής Μπουντεσλίγκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x