Betmasters

Μουντιάλ: Βγήκαν οι αποδόσεις στους οκτώ!

Φτάσαμε στα προημιτελικά του Μουντιάλ και πάμε να δούμε το πρόγραμμα και τις αποδόσεις των τεσσάρων ματς.

Και να που το Μουντιάλ έφταση στην προημιτελική του φάση. Από τα αρχικά φαβορί, δεν υπάρχουν πλέον οι Γερμανία, Αργεντινή και Ισπανία, δηλαδή τρεις από τις ομάδες της πρώτης πεντάδας.

Φαβορί για να πάρει το Μουντιάλ είναι η Βραζιλία, ενώ κατά σειρά ακολουθούν οι Γαλλία, Αγγλία, Βέλγιο, Κροατία, Ουρουγουάη, Ρωσία και Σουηδία.

Το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης είναι το εξής:

Παρασκευή 6/7:

17:00 Ουρουγουάη - Γαλλία: Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί. Η Γαλλία είναι σίγουρα ένα βήμα μπροστά στις αποδόσεις, αλλά κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει την Ουρουγουάη.

21:00 Βραζιλία - Βέλγιο: Πρόωρος τελικός. Το Βέλγιο πέρασε το δύσκολο σκόπελο της Ιαπωνίας, αλλά με τον τρόπο που γύρισε το ματς, έδειξε πως είναι στη Ρωσία για να πάρει το τρόπαιο. Η Βραζιλία έφτασε ως εδώ με σχετική άνεση, κρατώντας ίσως της καλές εμφανίσεις για τα δύσκολα. Όσον αφορά τις αποδόσεις, είναι φαβορί η "σελεσάο" και εδώ ίσως αδικείται λίγο το Βέλγιο.

Σάββατο 7/7:

17:00 Σουηδία - Αγγλία: Η Αγγλία είναι το μεγαλύτερο φαβορί από τα προημιτελικά ζευγάρια. Δεν είναι μόνο το όνομα - μέγεθος της Σουηδίας που δεν τρομάζουν, αλλά και το γεγονός πως για πρώτη φορά μετά από χρόνια, η ομάδα της Αγγλίας πείθει οτι μπορεί να φτάσει ακόμη πιο ψηλά.

21:00 Ρωσία - Κροατία: Το πιο μοιρασμένο ζευγάρι των οκτώ. Από τη μία η Ρωσία, με την έδρα υπέρ της και το γεγονός πως πέταξε έξω την παντοδύναμη Ισπανία. Σίγουρα οι παίκτες της έχουν "φτερά στα πόδια". Από την άλλη, η Κροατία που έχει εντυπωσιάσει ως τώρα στη διοργάνωση, με εξαίρεση τον αγώνα με την Δανία, όπου πέρασε με το ζόρι. Ελαφρύ φαβορί οι Κροάτες, σχετικά χαμηλά η ισοπαλία.

Θες να δεις τις αποδόσεις για τα προημιτελικά του Μουντιάλ; Μπορείς στο betmasters.gr από εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x