Betmasters

Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός: Ποιος είναι πιο κοντά στην κούπα της Ευρωλίγκας;

Πρεμιέρα απόψε στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ και οι δύο «αιώνιοι» έχουν και φέτος πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Το δικό τους ρόλο παίζουν στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, κάτι που αναμένεται να αποδειχθεί και φέτος.

Οι κάτοχοι συνολικά 9 ευρωπαϊκών τροπαίων (6 οι «πράσινοι», 3 οι «ερυθρόλευκοι» και στη φετινή Ευρωλίγκα θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού διαθέτουν ίσως το καλύτερο know how από άλλες ομάδες, αφού μην ξεχνάμε ότι το μπάτζετ τους δεν αγγίζει άλλων μεγάλων δυνάμεων, όπως της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρεάλ Μαδρίτης, Φενέρμπαχτσε ή ακόμα αυτά της Χίμκι ή της Εφές.

Μπορεί, λοιπόν, ούτε φέτος να μην θεωρούνται τα μεγάλα φαβορί, αλλά βάσει των αποδόσεων και των προγνωστικών των ειδικών, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, είναι δύο από τα πιο ισχυρά αουτσάιντερ για την κατάκτηση της κούπας, για την οποίας όμως τον πρώτο λόγο έχουν τα μεγάλα... πορτοφόλια του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Μοιραία, λοιπόν, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Φενέρ και Ρεάλ Μαδρίτης θεωρούνται τα πολύ μεγάλα φαβορί και αποτελούν μία ξεχωριστή κατηγορία από όλες τις υπόλοιπες ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Δείτε αναλυτικά όλες τις αποδόσεις των ομάδων για τη φετινή κατάκτηση της κούπας!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x