Betmasters

ΠΑΟΚ: Μόνο με «χαρακίρι» χάνει αυτό το πρωτάθλημα

Πιο έτοιμος από ποτέ για να κατακτήσει το πολυπόθητο πρωτάθλημα είναι ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Ένας ένας οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο κυνήγι του πρωταθλήματος βγαίνουν νοκ άουτ. Η ΑΕΚ με την τραγική της εμφάνιση στο Αγρίνιο πιστοποίησε πως δεν είναι για πολλά πράγματα φέτος.

Ο Ολυμπιακός, από τη μεριά του, με την απόδοσή του από παιχνίδι σε παιχνίδι δεν πείθει πως μπορεί να βρει τη σταθερότητα που χρειάζεται ένας διεκδικητής του τίτλου για να φτάσει μέχρι το τέλος. Ακόμα κι αν κερδίσει σήμερα μέσα στο Περιστέρι, η ομάδα του Μαρτίνς δε δείχνει ικανή για το βήμα παραπάνω.

Ο Παναθηναϊκός, αποτελεί εξαίρεση σε αγωνιστικό επίπεδο, καθώς με τις εμφανίσεις του δείχνει πως αν υπάρχει διάρκεια σε αυτές ίσως να μπορούσε να διεκδικήσει κάτι. Πλέον, με το -6 που ξεκίνησε και το -11 που απέχει από την κορυφή δεν υπάρχει καμία ελπίδα. Μόνο ο Ατρόμητος βρίσκεται σε απόσταση βολής από το «δικέφαλο του Βορρά», όμως κακά τα ψέματα, περιμένουμε πότε θα κάνει την… κοιλιά του και αυτός.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ κάνει τη δουλειά… αθόρυβα, παίρνει τους βαθμούς που χρειάζεται και ρίχνει στα… τάρταρα την απόδοση του φετινού πρωταθλητή στη Σούπερ Λιγκ.

Μάθε εδώ τις αποδόσεις για το φετινό νικητή της Σούπερ Λιγκ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x