Betmasters

«Πιέζονται» Ολυμπιακός και Λίβερπουλ

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως η Ασιατική αγορά παίζει σημαντικό ρόλο στην έκβαση μιας αναμέτρησης και αντιπροσωπεύει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις προτιμήσεις των παικτών όσον αφορά ένα ματς.

Απόψε έχουμε δύο σπουδαία ντέρμπι σε Ελλάδα και Αγγλία. Στα δικά μας λημέρια η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από ευρωπαϊκές ήττες. Η τάση των παικτών του στοιχήματος δείχνει διπλό, το οποίο άνοιξε στην Ασιατική αγορά στο 2.01 στο DNB και πλέον προσφέρεται στο 1.98. Αντιστοίχως ο άσος στο DNB από το αρχικό 1.89 ανέβηκε πλέον στο 1.92!

Μικρή μεταβολή υπάρχει και στις αποδόσεις του over, το οποίο από το 2.11 υποχώρησε στο 2.09, ενώ αντιστοίχως το under ανέβηκε στο 1.80 από το αρχικό 1.78.

Στην Πρέμιερ Λιγκ διεξάγεται σήμερα το τεράστιο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι. Ένα ματς που θα αποδείξει αν μπορεί η ομάδα του Κλοπ φέτος να κοιτάξει στα μάτια την αντίπαλό της στη μάχη του τίτλου.

Διάβασε στη συνέχεια του άρθρου τη μεγάλη μεταβολή στις αποδόσεις του Λίβερπουλ - Σίτι και τις τιμές των δύο σπουδαίων σημερινών ντέρμπι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x