Betmasters

Πρέμιερ Λιγκ: Eιδικά στοιχήματα στην 6η αγωνιστική

Άλλο ένα... καυτό Σαββατοκύριακο έρχεται στο Νησί

Μπορεί αυτήν τη φορά να μην υπάρχει στο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής το… χτυπητό ντέρμπι, όμως όλες οι αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν αυτό το Σαββατοκύριακο αναμένονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Σίγουρα, ξεχωρίζει το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Τσέλσι. Τα "σφυριά" μετά από τέσσερις σερί ήττες πήραν επιτέλους την πρώτη τους νίκη και θα θελήσουν να το επαναλάβουν και απέναντι στους πρωτοπόρους "μπλε" που θα κουβαλούν και την κούραση από το μεσοβδόμαδο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, με ενδιαφέρον περιμένουμε την αντίδραση της Μάν. Σίτι στην έδρα της Κάρντιφ μετά την ήττα από τη Λυών, ενώ η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Σαουθάμπτον, με τους "κόκκινους" παραδοσιακά να δυσκολεύονται από τους "αγίους".

Mε βάση τις αποδόσεις, Σίτι και Λίβερπουλ έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να πετύχουν τα περισσότερα γκολ αυτής της αγωνιστικής, ενώ τις ακολουθεί η Άρσεναλ, η οποία φιλοξενεί την Έβερτον.

Δες τη συνέχεια του άρθρου εδώ και μάθε τις αποδόσεις όλων των ειδικών στοιχημάτων της 6ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x