Betmasters

Πρώτος των πρώτων ο Σπανούλης; Στοίχημα και αποδόσεις!

Ακάθεκτος συνεχίζει και τη φετινή σεζόν ο Βασίλης Σπανούλης και πλέον δεν είναι καθόλου απίθανο να γίνει ο κορυφαίος όλων στην ιστορία της Ευρωλίγκα.

Άλλοι 36χρονοι ενδεχομένως να ήταν στον πάγκο και να συμβιβάζονταν με ένα κλείσιμο καριέρας, η οποία θα είχε κλείσει από καιρό στην ουσία της, αλλά αυτό δεν ισχύει με τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού όχι μόνο συνεχίζει κανονικά την καριέρα του, αλλά αποτελεί και φέτος τον πιο κομβικό παίκτη των Πειραιτών, που αν αυτός αποδίδει καλά, τότε αποδίδει καλά όλο το σύνολο των «ερυθρολεύκων».

Την επιρροή του στον Ολυμπιακό και γενικότερα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ δεν την καταλαβαίνει κανείς μόνο από τα λόγια των ειδικών. Ακόμα και τα νούμερα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ώστε να τεκμηριώσουν ότι ο Βασίλης Σπανούλης μπορεί να γίνει ίσως ο κορυφαίος παίκτης που έχει παίξει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Δεν γίνεται αλλιώς, από τη στιγμή που ο Έλληνας παίκτης είναι ήδη πρώτος στην ιστορία του θεσμού στις ασίστ και κυνηγάει τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο στην κορυφή των σκόρερ και είναι πολύ πιθανό να κατακτήσει και τις δύο πρωτιές.

Για την ακρίβεια, ο παλαίμαχος πια Ισπανός γκαρντ, έχει 4.152 πόντους ενώ ο Σπανούλης έχει 3.902 με τη διαφορά τους να είναι στους 250 πόντους. Θα μπορέσει, λοιπόν, ο αρχηγός του Ολυμπιακού να τον φτάσει φέτος ή θα πρέπει να περιμένει τη νέα σεζόν;

Δείτε όλες τις επιλογές για την προοπτική πρωτιάς του Βασίλη Σπανούλη!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x